Insig

Niet alleen als je het klantenservice telefoonnummer Telfort zoekt, ook als je zin hebt in een dagje weg komt www. klantenservicetelefoon .nl van pas. Klik rechts bovenaan bij categorieën op ‘Pretparken – Dierenparken – Vakantieparken’, dan kun je je oriënteren. In De Efteling kun je je ieder seizoen prima vermaken. De houten achtbaan Joris en de Draak, de dive coaster Baron 1898, de overdekte attractie Droomvlucht, de waterachtbaan De Vliegende Hollander en natuurlijk het Sprookjesbos: je raakt er niet uitgekeken! Walibi Holland is een echt lente- en zomerpark. In april gaan de deuren weer open en kun je er volop genieten. Een paar hoogtepunten zijn:

-Goliath, de hoogste en langste achtbaan van de Benelux;

-Untamed: een hybrid achtbaan met een stalen track en houten skelet;

-de Condor waarbij je aan de onderkant van de baan komt te hangen terwijl je benen wild door de lucht vliegen;

-de Blast is een gigantische gondel die zowel voor- als achteruit over de kop gaat;

-in de achtbaan Speed of Sound raas je naar beneden en omhoog op te gekke muziek.

Heb je je de hele dag drukgemaakt om een storing bij Telfort? De hoogste tijd om een leuk uitje te plannen! Naar een dierenpark bijvoorbeeld? We noemen er twee die zeer de moeite waard zijn. Allereerst De Apenheul: letterlijk een bos vol apen. Sommige lopen los, andere kun je bewonderen in hun verblijven. In de Apenheul kom je oog in oog te staan met berberapen, bonobo’s, gouden leeuwapen, doodshoofdaapjes, gorilla’s, kroonmaki’s, orang-oetans, keizertamarins en rode titi’s. Deze opsomming is niet compleet. Op de site van de Apenheul staat een volledige alfabetische lijst met foto’s. Vergeet voor je weer naar huis gaat niet om zo’n schattig pluche aapje te kopen in de souvenirshop! Beekse Bergen is meer dan een dierentuin. Er is een safaripark, safariresort, event center en vakantiepark. Deze dieren zie je er sowieso: olifanten, roofvogels, giraffes, neushoorns, leeuwen, gnoes, struisvogels, kamelen, zebra’s buffels en tijgers. Contactgegevens van de hier genoemde parken staan op www. klantenservicetelefoon .nl.

https://www.klantenservicetelefoon.nl

Insig

Het is belangrijk om altijd bereikbaar te zijn voor (potentiële) klanten, leveranciers of collega’s. Maar dit gaat helaas niet altijd. Het kan zijn dat je in een vergadering of in de auto zit. Op zulk soort momenten kan het handig zijn als je de telefoon kan doorschakelen of dat iemand anders de telefoon voor je op kan nemen en beantwoorden. Voor zulk soort situaties levert een telefoonservice de uitkomst. Dit is een extern bedrijf die je binnenkomende telefoontjes kan beantwoorden gedurende de werkdag. Er wordt dan een eigen telefoniste toegewezen die zich volledig heeft ingelezen in je bedrijf, zodat alle vragen goed beantwoord kunnen worden. Ga je op een formele of informele manier met je klanten om, dan kun je dit altijd doorgeven aan de telefoonservice, waardoor je klanten geen verschil zullen merken als iemand anders de telefoon opneemt. Het is zelfs mogelijk dat de telefoniste je eigen voicemail inspreekt. Dit kan handig zijn voor de avonduren, zodat je met een gerust hart je telefoon ook eens aan de kant kunt leggen.

De voordelen van zo’n  antwoordservice is dat je nooit meer storende telefoontjes hebt tijdens meetings of als je onderweg bent. Je loopt geen klanten meer mis en je professionaliseert de uitstraling van je bedrijf door altijd bereikbaar te zijn. Het klantencontact wordt geoptimaliseerd en je krijgt een eigen professionele telefoniste toegewezen met minimaal 5 jaar ervaring, waardoor de telefoontjes op een professionele wijze behandeld kunnen worden.

Een service zoals deze kan uitkomst bieden voor al je telefoontjes, maar het is ook mogelijk dat zo’n externe telefoonservice afspraken kan maken in je eigen systeem, het beheren van je agenda, het terugbellen van je klanten en het beantwoorden van alle binnenkomen e-mails. Alle mogelijkheden zijn aan te passen aan de wensen die je hebt om je (potentiële) klanten zo goed mogelijk te woord te kunnen staan.

http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl/