INSIG
Woning en Tuin

Steigerhout in een nieuw jasje

Afgelopen jaren is het steeds populairder geworden om met steigerhout te werken. Foto’s worden geprint op steigerhout of er wordt een matras gelegd op pallets, die vervolgens door kan gaan als bed. Het steigerhout doorbreekt het traditionele patroon binnenshuis en is een goedkope oplossing voor dure tuinmeubels. De handige Harry weet er raad mee en kan er zijn creativiteit in kwijt. Echter, om langer van de steigerhouten constructies te genieten, is goed onderhout en de juiste beits van groot belang. Gelukkig weet Moose Färg hier alles vanaf en denken wij graag mee over het behalen van een optimaal resultaat.

Moose Färg houtverf is gebaseerd op het Zweedse recept, dus kun je bij ons voornamelijk matte verf kopen. Wegens het feit dat de houtbeits van Moose Färg zeer vochtregulerend is, kun je zeker stellen dat de verf duurzaam is. Toch is het Zweedse recept niet alleen een duurzaam voorbeeld, maar het is ook nog een praktisch en daarom gemakkelijk aan te brengen. Bovendien garandeert Moose Färg dat de verf niet afbladdert en een Zweeds resultaat vanzelfsprekend is. Vind je het toch jammer dat het steigerhout verven het hout minder zichtbaar maakt door een dekkende verf, maar wil je het hout wel een effect geven? Kies dan voor Dimma, een ‘wash’, die een witte waas aanbrengt op het steigerhout. Op die manier krijgt het hout een nieuwe look en geeft jij jouw tuinmeubels een nieuw tintje.

Ben jij een crea Bea en kun jij helemaal je ei kwijt in het verven van steigerhout? Heeft Moose Färg precies die White Wash waar jij al die tijd op zoek naar was of geef jij de voorkeur aan Moose Färgs dekkende verf? Kijk voor alle kleuren op de website en laat je verrassen door de Zweedse invloed op het verven van hout.

 

 

https://www.moosefarg.nl/