INSIG
Image default
Woning en Tuin

Staande of hangende luchtplantjes kopen

De specialisten van Juffrouw Pannenkoek Deco bieden verschillende luchtplantjes aan, waardoor er te allen tijde een plantje te kopen is die aan jouw wensen voldoet. Wil je graag een plantje op tafel zetten? Neem dan eens een kijkje in het uitgebreide assortiment aan staande luchtplantjes. Dit zijn prachtige luchtplantjes in mooie staande houders of potten. Deze misstaan vast en zeker niet in jouw interieur. Het is daarnaast ook mogelijk om luchtplantjes op te hangen in een hangende vorm van decoratie. De specialisten van Juffrouw Pannenkoek Deco maken deze hangende luchtplanten zelf door ze te combineren met mooie zee-egels. De combinatie van zee-egels met luchtplantjes is prachtig en mag niet ontbreken in jouw woning. Je hangt deze eenvoudig op aan een muur in jouw woning en het vormt direct een echte eyecatcher in de ruimte. Zoek nu een model uit dat aan jouw wensen voldoet en besluit om deze luchtplantjes te kopen in de webshop van deze specialisten.

De eenvoudige verzorging van luchtplantjes

Het is erg eenvoudig om voor luchtplantjes te zorgen. Je plaatst ze simpelweg op een plek in indirect zonlicht, waar ze frisse lucht krijgen. Je hoeft ze hierna enkel één tot twee keer per week van water te voorzien. Je besproeit ze hiervoor simpelweg met een plantenspuit. De planten hebben geen tot weinig wortels, omdat deze niet in de grond groeien. Je besproeit ze dan ook direct op de bladeren. Je zult zien dat de luchtplantjes die je bij deze specialisten kunt kopen zullen opbloeien als je ze op deze manier weet te verzorgen.

Stel jouw vragen

Heb je nog vragen over de luchtplantjes die je bij deze specialisten kunt kopen? Besluit dan om contact op te nemen met de ervaren medewerkers van Juffrouw Pannenkoek Deco. Zij vertellen je graag meer over de luchtplantjes en beantwoorden met liefde al jouw vragen.

Gerelateerde artikelen

Met hoeveel personen kun je een hottub?

Voor hoeveel personen wil je tuinmeubelen kopen?

Vakmanschap geboden door uw ervaren schilder in Zeeland