Insig

Gezond eten is heel belangrijk, vaak wordt dit als lastig gezien. Best raar eigenlijk, gezond eten is namelijk heel makkelijk. Je moet er alleen iets meer bij nadenken. Door de jaren heen zijn er meerdere producten op de markt gekomen die het gezonder eten een stuk makkelijker maken, zo ook de shakes van Vitaminfood. In de shakes van Vitaminfood zitten heel veel vitamines en mineralen die het gezonder leven een stuk makkelijker maken. De shakes kunnen zowel gebruikt worden als extra maaltijd of als maaltijdvervanger. Hieronder lees je meer over de shakes van Vitaminfood.

For the world

Vitaminfood wil zowel goed zijn voor de mensen als voor de wereld, daarom zijn alle producten van Vitaminfood veganistisch. Zij willen namelijk het eetpatroon van mensen veranderen waardoor er minder dierenleed is en het klimaat ook weer beter wordt.

Visie

Vitaminfood heeft een hele simpele visie, “gezond eten hoeft niet moeilijk te zijn”. Zij hebben daarom een product op de markt gebracht dat erg gezond is en mensen kan helpen hun doelen te behalen. Of ze nou willen afvallen of aankomen, de shakes van Vitaminfood kunnen hier perfect bij helpen. Doordat er in de shakes van Vitaminfood super veel vitamines en mineralen zitten kom je elke dag aan de aanbevolen hoeveelheid. Door de shakes van Vitaminfood te drinken ga je dus ook gelijk gezonder leven. 

Snel en makkelijk

Wanneer je bijna geen tijd hebt om te eten pak je al snel iets makkelijks, dit is ook vaak iets ongezonds. Vitaminfood helpt je om dit tegen te gaan, de gezonde shake is namelijk heel snel gemaakt en makkelijk om mee te nemen voor onderweg. Het enige wat je hoeft te doen is de gewenste hoeveelheid poeder mixen met water. Doordat de maaltijd drinkbaar is heb je hem ook zo weg gewerkt.

 

Insig

We mogen de deur bijna niet meer uit. Met goed reden, dat wel, maar het betekent ook dat sportclubs en sportverenigingen ook gesloten zijn. En dat terwijl sporten juist erg goed is voor zowel de fysieke als de mentale gezondheid. Het is een invulling van je dag, laat je bloed rondpompen en er komt endorfine vrij waar je een goed gevoel door krijgt. Nu we veel thuis zitten zijn er gelukkig nog wel verschillende manieren waardoor je individueel sporten leuker en uitdagender kunt maken.

Organiseer een (hardloop)wedstrijd met je vrienden

Nu er niks meer georganiseerd mag worden en samenscholing van mensen verboden is, is het aan onszelf om gezond en sportief te blijven. Hardlopen is favoriet onder sportend Nederland en veel mensen hebben hun hardloopschoenen uit de kast getrokken. Met meerdere vrienden kun je ook een wedstrijdje opzetten door een route uit te zetten, bijvoorbeeld op Google Maps.

Wanneer je na elkaar vertrekt, houd je nog steeds rekening met de maatregelen maar maak je er wel een echte wedstrijd van! Wil je de onderlinge competitie nog wat meer opstoken? Dan kun je een wisselbeker of kampioensschaal kopen. Je kunt zelfs een eigen afbeelding en opschrift toevoegen!

…. of een zwemwedstrijd

Ook zwemmen is populair, zij het in mindere mate. Zwembaden zijn uiteraard gesloten maar er zijn meer dan genoeg meertjes en zwemplassen waar je terecht kunt. Wanneer het frisser is kun je een dry-suit aantrekken. Uitstekend voor je bloedsomloop! Blijf wel altijd dicht bij de kant zodat je in het geval van kramp snel kunt reageren.

Wat je ook doet, vergeet je sportprijzen niet

Of je nu gaat hardlopen, zwemmen of fietsen, je maakt het nog leuker door sportbekers of medailles te bestellen. Zo maak je er een echte wedstrijd van en maak je er ook in een tijd zonder officiële wedstrijden een spannende en sportieve tijd van!

Insig

De (online) hengsport winkel staat vol met prachtige hengels voor het vissen op roofvis, zoals snoek. Het maken van een goede keuze is dan ook extra moeilijk. Vaak zijn de hengels ook gebouwd voor een bepaalde manier van vissen. Hierdoor is de hengel juist heel zacht in de top, of over de hele blank. Of juist geheel tegenover gesteld. Afhankelijk hoe jij graag vist is een bepaalde soort vishengel meer of minder geschikt. In dit artikel enkele hoofdlijnen waar je rekening mee kunt houden.

Streethfishing

Een ontzettende populaire stroming in de hengelsport is streethfishing. Dit houdt simpelweg in dat er binnen in de stad gevist wordt. Bekende vissoorten als grote baars en snoek kunnen dan goed gevangen worden. Hierbij is het wel verstandig rekening te houden met het nodige bodemvuil. De dropshot-techniek is hier heel geschikt voor. Met klein kunstaas wordt deze midden op de vislijn gevist met een stuk lood onderaan. Door het lood over de bodem te laten dansen wordt het kunstaas in beweging gebracht. Een zacht topgedeelte is dan heel prettig. Hierdoor kan je soepel het lood optillen, en licht gespannen laten zakken. Tijdens het zakken is de meest kans op een aanbeet. Deze komt door het zachte topgedeelte snel door in de hengel, zonder dat de vis veel weerstand voelt. Ook werken geheel parabolische hengels dan prima.

Jerkbaits en pluggen

Voor jerkbaits en pluggen is een wat stijvere hengel gewenst. Hiermee kan je goed werpen en actie brengen aan het kunstaas. Een zachte vishengel zal juist dan juist beperkend werken tijdens het werpen en zetten van de haak. Het stijvere gedeelte helpt ook om goed spanning op de vislijn te houden om actie te geven. Hierdoor heb je namelijk veel directer contact met het kunstaas.

Dood-aas vissen

Voor het vissen met dood-aas is een stijve hengel gewenst. Een roofvishengel met een werpgewicht van 100 gram is zeker niet gek. Een beetje goede dobber, lood en aasvis kunnen dit zeker wegen.  Met deze hengel kan je natuurlijk ook zwaarder kunstaas vissen. Altijd handig om mee te nemen in de viskoffer als je even een afwisseling wilt van het staren naar de dobbers.

Vismolen of reel

En natuurlijk is het goed om te kijken of de betreffende hengel geschikt is voor een vismolen of juist een reel. Dit herken je aan de duimsteun die op handvat bij de molenophanging is opgebracht. Vissen met een reelhengel en vismolen is niet goed te doen. Andersom ook niet. De hengel wordt dan verkeerd belast en kan snel beschadigen. 

https://www.sportvisgigant.nl/

Insig

Oranje voetbal pionnetjes kopen kan een goed plan zijn als je als trainer aan de slag gaat. Vaak gebeurt het dat spelers als ze stoppen de focus leggen op een loopbaan als trainer. Eerst wordt er jarenlang gevoetbald en daar wordt veel plezier uitgehaald, tot het moment is aangebroken waarop het voetballend minder gaat. Dit gebeurt meestal rond de 35ste verjaardag. Om toch in het voetbal werkzaam te blijven, wordt er vaak gekozen voor een loopbaan als trainer. Om coach te worden is er materiaal nodig en dus kan voetbal pionnetjes kopen een goede eerste stap zijn. Het is een eerste aanzet die de periode als succesvol trainer kan inleiden.

 

De training regelen

 

Als speler hoef je je over weinig dingen druk te maken tijdens trainingen. Het is als speler gewoon trainen, proberen lol te maken en de oefeningen uit te voeren die de trainer wil. Als trainer komt er veel meer bij kijken, zoals het voetbal pionnetjes kopen. Er zijn nog veel meer aspecten die ineens een rol spelen, zaken waar je daarvoor als speler nooit over nagedacht hebt. Je moet trainingen voorbereiden en goed laten uitvoeren. Uiteraard ben je vervolgens ook verantwoordelijk voor de resultaten in de wedstrijden. Valt het tegen, dan is het jouw schuld. Schroom dan ook niet en ga voor voetbal pionnetjes kopen.

 

De wedstrijden voorbereiden

 

Met voetbal pionnetjes kopen gaat het ook gemakkelijker om de wedstrijden voor te bereiden. Tijdens de warming-up kan er makkelijk gekozen worden voor enkele oefeningen en met de voetbal pionnetjes kopen is het parcours eenvoudig uit te zetten. Dat gemak is prettig en geeft een goed gevoel aan de trainer en de spelers, omdat het heel erg duidelijk is wat er moet gebeuren. Een kind kan de was doen met de hulp van de pionnen.

 Insig

Om bodytec te kunnen doen, heb ik Van Schaik Personal Training ingeschakeld! En hen kan ik van harte aanbevelen. Graag leg ik daar in dit artikel meer over uit. Onder meer over waarom ik met bodytec aan de slag ben gegaan, hoe ik Van Schaik Personal Training heb gevonden en wat het voorlopige resultaat is.

Bodytec training

Ik was op zoek naar waar ik hier in de buurt een bodytec training kon gaan volgen, omdat ik wou, en wil, afvallen. Maar dan wel op een gezonde manier! En dus door te sporten en op mijn voeding te letten. Daarnaar ben ik gaan zoeken. Ik zou namelijk graag veel fitter willen worden. Zodat ik op die manier ook lekkerder in mijn vel zit! Daarom was ik zo blij dat toen ik op het internet ben gaan zoeken naar een personal trainer uit Renswoude, ik Van Schaik Personal Training vond. Niet alleen omdat zij ook in Renswoude zitten. Maar vooral door het programma wat zij aanbieden. Vervolgens heb ik hen opgebeld en gaf de personal trainer aan hoe zij te werk gaan. Daarbij vertelde hij dat ik mijn eigen personal trainer toegewezen kreeg. En dat er alleen oefeningen worden gedaan die ik ook daadwerkelijk leuk vind. Want anders heeft het volgens hen geen zin! Daarnaast adviseren zij mij op het gebied van voeding. Wat kan ik wanneer het beste eten? En wat moet ik juist laten staan? Op die vragen kunnen zij een antwoord geven! Daarnaast variëren zij van de oefeningen. Dat allemaal om het ook leuk te houden. Ook is het mogelijk om in eigen ruimte dat te gaan doen, met begeleiding van Van Schaik Personal Training. Of buiten in de natuur.

Afgevallen

Inmiddels ben ik al flink wat kilo’s kwijt. En voel ik mij ook echt steeds fitter. Daar ben ik dan ook heel erg blij mee. En daarom kan ik de bodytec training van Van Schaik Personal Training van harte aanbevelen.