INSIG
Huishoudelijk

Slaap prinsheerlijk op een van de Hästens boxsprings

Als u iedere dag heerlijk uitgerust wakker wilt worden, dan is het zeker verstandig om een van de boxsprings van Hästens in uw slaapkamer te zetten! Hästens staat bekend als een van de betere kwaliteitsmerken onder de beddenfabrikanten. Dat is niet zo verwonderlijk, want Hästens boxsprings worden gemaakt van natuurlijke materialen zoals grenen hout, wol, katoen en natuurlijk paardenhaar. Dat voelt u meteen wanneer u erop ploft tijdens het proefliggen in de showroom van Fidder Slapen in Woerden. Boxsprings van Hästens zijn verkrijgbaar in verschillende modellen zodat u er altijd één vindt die bij uw slaapwensen past. Kiest u voor de 2000T, de Eala of wellicht voor de Maranga?

Past een bed van Auping wellicht beter bij uw slaapwensen?

Als de boxsprings van Hästens niet volledig aansluiten bij uw slaapwensen, dan moet u zeker eens naar de bedden van Auping kijken voor uw woning nabij Utrecht. Auping is een van de bekendste beddenfabrikanten uit Nederland en de naam staat synoniem aan kwaliteit. Daarom is Fidder Slapen in Woerden, nabij Utrecht, erg trots op het Auping Plaza. Het Auping Plaza is een speciale showroom waar u het grootste aanbod Auping bedden, matrassen en boxsprings in de wijde omgeving van Utrecht vindt. Omdat alle modellen bij elkaar staan, wordt het zeer eenvoudig om de specificaties met elkaar te vergelijken. Hier helpt een deskundige slaapexpert van Fidder Slapen u natuurlijk graag bij.

Doe een slaap check-in voor een persoonlijk advies

Tijdens de slaap check-in beantwoordt u verschillende vragen omtrent uw slaapgedrag, slaapwensen en woonsituatie. Op deze manier weet de slaapspecialist precies wat u nodig heeft met betrekking tot uw bed. Als u een persoonlijk advies wenst, dan is het verstandig om een afspraak in te plannen voor bezoek aan Fidder Slapen en de vragen van de slaap check-in te beantwoorden. Dan kan de slaapspecialist u gericht adviseren.