INSIG
Image default
Woning en Tuin

Schakel dit dakkersbedrijf in Apeldoorn in

Als het om daktechniek en dakbedekking gaat, zijn wij als dakdekkersbedrijf in Apeldoorn uw belangrijkste contactpersoon. Bij ons vindt u jarenlang ervaring op het gebied van dakwerken, waaruit wij graag putten voor uw opdracht. 

Over D&N Dakwerken

Voor huiseigenaren in de regio Apeldoorn staat D&N Dakwerken al 10 jaar lang synoniem voor:  

  • betrouwbaarheid;
  • kwaliteit;
  • en uitstekende service. 

U krijgt bij ons altijd een vrijblijvend en persoonlijk advies. Ontvangen wij uw opdracht, dan mag u rekenen op een nauwkeurige planning en optimale uitvoering. Praat met ons en ontdek wat er mogelijk is met ons moderne dakwerkbedrijf. En goed om te weten : bij ons krijgt u alle service uit één hand. Denk daarbij aan loodgieters-, dak- en timmerwerk. 

Dakdekker met een breed scala aan diensten 

Wij verzorgen reparaties en dakonderhoud en voeren complete dakrenovaties uit. U kunt altijd rekenen op een nette uitvoering. Uw dakwerken zijn bij ons in goede handen. Indien gewenst kunnen wij uw dak ook volledig herbouwen. Zowel platte als hellende daken kunnen wij voor u vervaardigen.

Is uw dak al ‘op leeftijd’ en vertoont het tekenen van schade en slijtage. Moeten er delen nodig gerepareerd worden? Wij nemen de opdracht graag aan om uw dak weer in perfecte staat te brengen. Als het gaat om dakreparaties en renovaties zijn wij een betrouwbare partner aan uw zijde en bieden u daarbij volledige service en garantie. 

Voor elk probleem is een oplossing

Als gecertificeerd dakdekker adviseren wij u in detail welke maatregelen er nodig zijn op uw dak.

Maar we kunnen nog meer voor u betekenen. Heeft u bijvoorbeeld een nieuw dakraam nodig voor uw woning? Neem ook dan contact met ons op. Als ervaren dakdekkers vinden we voor elk probleem een oplossing. 

Onze medewerkers: de ruggengraat van ons bedrijf 

Last but not least: succesvol werk is ondenkbaar zonder betrokken en technisch gekwalificeerde medewerkers. Om ook in de toekomst aan de hoge eisen te voldoen, vormen opleiding en bijscholing een belangrijk onderdeel van onze verantwoordelijkheid als werkgever. Om ons bedrijf een optimale toekomst te garanderen, trainen we onze medewerkers niet alleen in handmatige vaardigheden. Ook als het gaat om veiligheidseisen en milieubewust gedrag op de werkplek, onze medewerkers zijn altijd up-to-date. Zo creëren we de beste voorwaarden voor een succesvol beroepsleven en zijn ze voor ons een waardevolle investering voor de toekomst. 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Hebben wij uw interesse gewekt, maak dan gebruik van de contactmogelijkheden en vertrouw uw dakwerken toe aan een ervaren en erkend dakdekkersbedrijf D&N Dakwerken. Een samenwerking met D&N Dakwerken is altijd de moeite waard. In Apeldoorn en directe omgeving staan ​​wij voor u klaar. 

https://www.dndakwerken.nl/werkgebied/apeldoorn/