INSIG
Dienstverlening

Salland tandartsverzekering

Een tandverzekering waarbij u weet waar u aan toe bent. Zowel qua service als vergoedingen. Dit is wat zorgverzekeraar Salland u kan bieden. De Salland tandartsverzekering is er in meerdere varianten en dat betekent dat u precies dat pakket kunt kiezen dat bij u past. Een gaatje vullen, het trekken van een kies of een wortelkanaalbehandeling. Hopelijk heeft u deze behandelingen niet nodig. Mocht het wel zo zijn dan bent u uitstekend verzekerd als u voor een tandartsverzekering van Salland kiest.

Een goede tandartsverzekering geeft zekerheid

Een goede tandartsverzekering voldoet aan een aantal voorwaarden. In de eerste plaats is het belangrijk dat alle gangbare tandheelkundige zorg gedekt is. Daarnaast is het belangrijk dat u een aantal zaken zelf kunt bepalen. Zo is het fijn als u een losse tandartsverzekering kunt afsluiten- naast uw basisverzekering. Op die manier kiest u een pakket dat echt bij u past.

Drie aanvullende tandverzekeringen

Salland Zorgverzekeringen geeft u drie opties; een vergoeding van 75 % tot maximaal: €250, €500 of €1000 per kalenderjaar. Deze bedragen corresponderen met respectievelijk de TandExtra, TandPlus en TandTop verzekering van Salland. Vanuit al deze tandartsverzekeringen krijg u de periodieke controle volledig vergoed.

Een vierde mogelijkheid is de Compact verzekering. Als u een sterk gebit heeft en nauwelijks gebruik maakt van tandartszorg is dit een aanrader. Mocht u onverhoopt toch een keer een klein gaatje hebben, dan bent u in ieder geval verzekerd.

Voor meer informatie over de Salland zorgverzekeringen verwijzen wij u naar de website. Telefonisch contact opnemen kan natuurlijk ook. Zorgverzekeraar Salland biedt een regionale zorgverzekering, speciaal voor inwoners van Overijssel en Gelderland.

https://www.salland.nl/