INSIG
Dienstverlening

Review proefschrift drukken bij proefschriftenprinten.nl

Ik ben Marije en ik moet mijn proefschrift drukken. Ik zit in mijn laatste jaar van mijn bachelor en ik ben bezig met het afronden van mijn thesis. Het is een heel proces geweest met vele goedkeuringen en afkeuringen. Het schrijven van een proefschrift is zo makkelijk nog niet. Het is een lang project geweest van het afgelopen half jaar. Ik hoop het snel af te kunnen maken en in te kunnen leveren. Voordat ik dit kan doen moet ik het natuurlijk wel af laten drukken. Daar ben ik nu mee bezig, het afronden en het af laten drukken van mijn proefschrift.

Proefschrift drukken

Maar waar? Dat was eerst mijn vraag. Al snel kwam ik erachter dat proefschriftenprinten.nl een goede website was voor het af laten drukken van mijn proefschrift. Ik heb vervolgens contact gezocht met het bedrijf en uitgelegd waar ik precies naar op zoek was. Ik wilde wel een ontwerp, maar deze moest niet overheersen. Ook had ik een bepaalde indeling en ik wilde er zeker van zijn dat dit goed in mijn proefschrift terug zou komen. Na een gesprek te hebben gehad met het bedrijf heb ik mijn proefschrift opgestuurd. Helaas kwamen er op het laatste moment wat belangrijke veranderingen in mijn thesis. Gelukkig kon ik dit nog veranderen en was dit geen probleem bij het bedrijf. Uiteindelijk was ik erg tevreden met mijn proefschrift. Dit is wel leuk om te vertellen. Tijdens het inleveren van de papieren versie van mijn proefschrift waren ze blij verrast. Ze zagen hoe professioneel het eruit zag en ik kreeg aan alle kanten complimenten. Ook vonden ze dat dit mijn onderwerp en inhoud erg versterkte. Waarom? Omdat mijn onderwerp vrij wetenschappelijk was en met zo’n ontwerp ziet het er zeer strak en serieus uit. Dit helpt met de geloofwaardigheid van mijn standpunten uit het proefschrift.

Prijzen en tevredenheid

De prijs was prima te doen, we hebben hier ook een duidelijke afspraak over gemaakt. Ik ben ontzettend blij dat ik uiteindelijk hier meer aandacht aan heb besteed. Ik had namelijk niet bedacht dat het zo veel kon uitmaken. Daarom kan ik aan iedereen aanbevelen om meer tijd en aandacht te stoppen in hoe je je proefschrift presenteert!