INSIG
Dienstverlening

Overstappen van autoverzekering om geld te besparen

Het overstappen naar een andere autoverzekering kan voordelen bieden, zoals geldbesparing. Wellicht heeft een andere aanbieder wel een goedkopere verzekering voor u in de aanbieden! In dat geval kan het zeker een zinvolle overstap zijn. Maar laat dit altijd controleren, alvorens u overstapt. Goedkoper wil niet altijd zeggen beter. Lanters assurantiën controleert dit graag voor u.

Een volledig onafhankelijk en zelfstandig assurantiekantoor 

Lanters assurantiën is al 65 jaar een begrip in de wijde omgeving. Door hun jarenlange ervaring weten zij nagenoeg alles op het gebied verzekeringen. Hun kennis schakelen ze graag voor u in, zeker wanneer dat voor u nog onbekend gebied is. Zij houden ontwikkelingen bij verzekeringsmaatschappijen en overheid nauwlettend in de gaten en volgend dit op de voet. Hierdoor worden uw verzekeringen zo goed mogelijk begeleid. Dit is een volledig onafhankelijk en zelfstandig assurantiekantoor voor schade- en levensverzekeringen. U schakelt hen dus ook in wanneer u hulp wenst bij het overstappen naar een andere autoverzekering. De directe voordelen voor u zijn dat u één aanspreekpunt heeft voor al uw verzekeringen, optimale dekking voor uw situatie, service-verhaal bij autoschade, correcte schadeafwikkeling en nog veel meer!

Een zorgeloze overstap met de juiste hulp

Wilt u overstappen van autoverzekering omdat u niet meer tevreden bent over uw huidige verzekeraar? Of wellicht omdat uw situatie gewijzigd is? Wanneer u definitief wilt overstappen van autoverzekering, is het belangrijk dat u uw huidige verzekering tijdig opzegt aangezien er vaak een opzegtermijn van twee maanden geldt. Het is verplicht om een WA- verzekering te hebben, dus zorg daarbij ook dat uw nieuwe verzekeraar de aanvraag eerst goedkeuren voordat u uw huidige verzekering opzegt. helpt u graag bij het overstappen naar een andere autoverzekering. Loop eens bij hen binnen of bel voor het maken van een afspraak. Mocht het voor u niet uitkomen om bij hen langs te gaan, dan komen zij ook gewoon graag bij u langs!

https://lanters.nl/