INSIG
Image default
Zakelijke dienstverlening

Op zoek naar een goed tijdregistratiesysteem?

Voor veel ondernemers is het registreren van uren een verplicht klusje wat beschouwd wordt als een klus waar veel uren in gaan zitten en het wordt vaak uitgesteld tot het echt niet meer kan wachten. Dit is jammer want het hoeft helemaal geen tijdrovende klus te zijn en daarnaast is het goed registreren van uren ontzettend belangrijk. Het gebruik van een tijdregistratiesysteem van EasySecure International zoals een prikklok maakt de uren inzichtelijk voor de werkgever maar ook voor de werknemers. Zo is er sprake van transparantie en kan er ook nooit onduidelijkheid ontstaan over het aantal gewerkte uren. Daarnaast krijgt u met een dergelijk tijdregistratiesysteem ook meer inzicht in uw personeelsadministratie en ontdek u misschien ruimte voor kostenbesparing.

De mogelijkheden qua registratie

Er zijn verschillende manieren waarop u uren kunt registreren, maar er is ook meer dat u kunt registreren. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een tijdregistratiesysteem van EasySecure International voor toegangscontrole, voor projectregistratie, aanwezigheidsadministratie of bezoekersregistratie. Een systeem waarin deze verschillende opties gecombineerd worden kan ook tot de mogelijkheden behoren. Veel bedrijven, waaronder EasySecure International, bieden ook op maat gemaakte urenregistratiesystemen aan. Hierbij kunt u denken aan een moderne prikklok, of nog meer uitgebreide systemen.

Van simpele prikklok tot volledige integratie in de cloud

De tijdregistratiesystemen zijn onderhevig aan de verandering van tijd. Deze systemen worden steeds moderner en aangepast op de laatste technologieën. Zo bent u voor het in- en uitklokken tegenwoordig niet meer per se afhankelijk van een pasje maar kunt u gebruikmaken van bijvoorbeeld een vingerafdruk. Deze vervangt tegenwoordig het papieren briefje van de ouderwetse prikklok. Het grote voordeel hiervan is dat werknemers niet op een pasje of briefje hoeven te letten en het dus ook niet kwijt kunnen raken. Daarnaast kan er nooit onduidelijkheid ontstaan over de gewerkte uren want deze worden altijd digitaal op de juiste manier geregistreerd. De systemen van EasySecure International gaan steeds mee met de laatste ontwikkelingen.

Gerelateerde artikelen

De beste beveiliging bij uw evenementen

Geef uw kantoor schoonmaak uit handen aan dé specialist in Breda

Arbodienst zoeken