INSIG
Dienstverlening

Ooglidcorrectie bovenkant

Helaas had ik al een flinke tijd last van een hangend bovenooglid. Daarvoor heb ik een ooglidcorrectie uit laten voeren. Dat heb ik laten doen bij Ooglift.nl. En daar ben ik heel erg blij mee! Je ziet namelijk niets meer van de hechting. En het eindresultaat is fantastisch. Geen hangend ooglid meer. En dat voor een vaste prijs van €875. Een echte aanrader dus!

Ooglift.nl

Ik kwam bij Ooglift.nl terecht toen ik op het internet, via Google, ging zoeken naar een chirurg voor een ooglidcorrectie. En al gauw las ik op een forum allemaal positieve verhalen over eentje in Maarssen. Gelukkig is dat niet heel ver weg voor mij. Daarom heb ik naar hen toe gebeld. En kreeg ik direct een specialist aan de lijn die mij uitnodigde voor een gesprek. Daarin zou hij precies uitleggen hoe zij te werk gaan en waarom ik voor hen het beste kon kiezen. Zodoende ben ik daar de volgende dag al naar toe gegaan voor een afspraak. Daar werd ik hartelijk ontvangen bij Ooglift.nl. De chirurg was heel erg vriendelijk en stelde mij erg op mijn gemak, omdat hij merkte dat ik het toch best spannend is. Wat eigenlijk best begrijpelijk is, omdat het toch een operatie aan je uiterlijk is. Vervolgens heeft hij uitgelegd hoe zij te werk gaan en wat er dan precies gebeurt, bij zo’n ooglidcorrectie. En de afwerking is natuurlijk heel erg belangrijk. Zij maken, naar zijn eigen zeggen, gebruik van zeer goede hechtingen waarbij je later nauwelijks tot helemaal niet zit dat je een ooglidcorrectie hebt ondergaan.

Mijn eigen ooglidcorrectie

Ik was helemaal overtuigd geraakt van Ooglift.nl. Daarom heb ik besloten om daar een ooglidcorrectie te laten doen. Op de dag dat dat ging gebeuren, hebben ze door middel van lijnen boven mijn oog precies getekend van wat eraf moest. En het eindresultaat is geweldig! Ook de afwerking bleek inderdaad zeer goed te zijn. Een echte aanrader dus.