Met de hulp van dit bedrijf wordt uw bedrijfspand in Bergen op Zoom een feit

Insig

U kent het vast wel; een huis vinden is al moeilijk, laat staan een geschikt bedrijfspand in Bergen op Zoom. Easyspaces heeft projecten lopen voor bedrijfsruimte in Bergen op Zoom. En niet zomaar bedrijfsruimte! Elk project is gefocust op verschillende behoeftes van bedrijven bij het vinden van een bedrijfsruimte. Geen normale kantoorruimtes dus, als u voor Easyspaces kiest. Dit bedrijf opereert in Bergen op Zoom, gunstig gelegen in Noord-Brabant. Het grootste deel van hun projecten gaat om bedrijfspanden in het steeds hipper wordende Havenkwartier van Bergen op Zoom. Renovaties en modernisering hebben ervoor gezorgd dat dit gebied steeds aantrekkelijker is geworden voor (kleine) bedrijven om zich te vestigen. Bent u de volgende?

De Suikerfabriek als uw nieuw bedrijfspand in Bergen op Zoom?

De Suikerfabriek is een van de populairste projecten die op dit moment lopen. Dit historische pand, gelegen in het Havenkwartier van Bergen op Zoom, biedt het ideale bedrijfspand voor bedrijven die genoeg hebben aan een (kleine) afgesloten werkplek. U huurt dus niet een heel gebouw maar een afgesloten kantoorunit. Het fijne is dat u gebruik kunt maken van alle gedeelde faciliteiten. De toiletten, keuken, parkeergarage en vergaderruimtes worden allemaal gedeeld door u en de medehuurders. Dit alles zit gewoon inbegrepen in de huurprijs. Ideaal toch?

Een ander project: De Poort van Berrege

Nog niet overtuigd? Heeft u behoefte aan een ander soort bedrijfspand in Bergen op Zoom? Misschien is De Poort van Berrege dan iets voor u. De Poort van Berrege ligt aan het Waterfront-Industriegebied van Bergen op Zoom en is zeer goed bereikbaar. De formule van dit smaakvolle pand is ‘office & storage’, oftewel kantoorruimte en opslagruimte. Er zijn in dit pand verschillende soorten opslagruimtes te huur die u als toevoeging naast uw kantoorruimte kunt huren. Zo is uw bedrijfspand op maat gemaakt! Een aantal van de bedrijven die u al voorgingen en zijn gevestigd in De Poort van Berrege zijn: Dutch Water Tech, Easyprojects, Stichting Inzet Voor Zorg en RondomThuis.

https://www.easyspaces.nl/