INSIG
Image default
Woningen

Met de elektrische boiler 120 liter, Aparici Smart lekker douchen

Als je naar een goede elektrische boiler op zoek bent die zuinig en smart is overweeg dan om een Aparici 120 liter aan te schaffen. Aanwezig is een zelflerende smart controller, droge weerstand en kan ook naar een lager vermogen van 1000watt worden ingesteld.

Wat doet de smart controller?

Aparici is heel slim om deze te installeren in het apparaat. Omdat deze zelflerend is na activatie kan je zuinig omgaan met energie. Zodra de eco stand wordt geactiveerd wordt de eerste zeven dagen het verbruik opgemeten. Daarna hoef je niets meer te doen, het systeem gaat zelf  verder in de meest zuinige stand.

Ook voor horizontale plaatsing

Een ander groot voordeel is dat deze 120 liter ook voor horizontale plaatsing is. En dat is handig als je ruimte wilt besparen voor de douche, keuken of een andere ruimte. 

Zo kan de boiler mooi boven een deur of een kast opgehangen worden en hangt hij ook niet in de weg.

Instelbaar vermogen naar 1000watt

Verder kan deze boiler van 2000watt ook naar 1000watt ingesteld worden. En dat is wel handig als er niet veel stroom op lokatie is. Of in kleine woningen, appartementen of in een chalet.

Droge weerstand voor langere levensduur

In de Aparici boiler zit een droge weerstand, deze staat niet in contact met water. En daarom zorgt dit voor een langere levensduur. Er vormt eigenlijk altijd kalk in huishoudelijke apparaten. Maar door de droge weerstand is er minder kalkvorming.

Heeft mijn gezin voldoende aan een 120 liter?

Of je voldoende hebt aan een 120 liter boiler is zeer afhankelijk van persoonlijke omstandigheden. Zo is de douchekop van groot belang en ook hoe lang iedereen doucht. 

Met een boiler calculator is uit te rekenen welke inhoud voor jou en je gezin van toepassing is. Een tip is om de regendouchekop weg te doen, want deze neemt heel veel water per minuut zodat de boiler snel leeg is.

Ook is het belangrijk om de douchetijd in te korten, zodat iedereen achter elkaar kan douchen bijvoorbeeld. Ben je met 2 personen dan wordt het een ander verhaal.

Elektrische boiler 120 liter op een rij

  • Minder kalkvorming door de droge weerstand
  • Voor horizontale, verticale plaatsing in 3 positioneel
  • Instelbaar naar 1000watt
  • Zelflerende eco controller
  • Voor douche, wastafel en klein bad
  • Energielabel B
  • Twee magnesium anodes

Waar kan ik de Aparici Eco Smart 120 liter aanschaffen?

Bij Warmteshop.eu online verkrijgbaar. Eenvoudig vanaf de bank bestellen en binnen 2 dagen bij jou thuis. Via de link Elektrische boiler 120 liter, Smart Eco te bestellen.

 

 

https://warmteshop.eu/product/elektrische-boiler-120-liter-dat-aparici-eco-smart/