INSIG
Industrie

Met aluminium gieten creëert u een topkwaliteit eindproduct

Kent u de techniek van aluminium gieten? Waarschijnlijk wel als u werkzaam bent in de ontwikkeling en productie van aluminium producten. Of het nu om huishoudelijke accessoires of apparaten gaat of om materialen voor de bouw of om gereedschap, aluminium kent vele toepassingen. Het is een materiaal dat oersterk is en zeer lang meegaat. Bovendien is het onderhoudsarm. Daarom is het ook niet vreemd dat het een populair materiaal is dat vele toepassingen kent. Aluminium producten worden gegoten van vloeibare grondstof. Het proces van aluminium gieten vraagt zeer specifieke kennis, die ook in Nederland wordt beheerst.

Uw product van aluminium perfect geproduceerd

Wilt u een product van gietaluminium, dan is een zogenaamde matrijs nodig. Dit is de vorm waar het vloeibare aluminium in wordt gegoten om er een half- of eindproduct van te maken. Dit proces vraagt grote nauwkeurigheid. Alle producten moeten hetzelfde zijn en de juiste afmetingen hebben, tot op de millimeter nauwkeurig. Bij Perla AluCast weten ze daar wel raad mee. Al vele jaren worden hier productieprocessen voor aluminium producten opgezet. Het aluminium gieten gebeurt grotendeels in fabrieken in onder meer India en China. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken om het gietaluminium te bewerken.

Profiteer van de beste prijs voor uw aluminium producties

Aluminium gieten is een nauwkeurig proces. Daarvoor wilt u natuurlijk de beste prijs betalen. Alleen op die manier levert u een eindproduct dat aantrekkelijk is voor de consument of het bedrijf dat de verdere verwerking voor zijn rekening neemt. Ga daarom voor gietaluminium van goede kwaliteit in zee met een ervaren bedrijf dat uw opdracht goed en voor een scherpe prijs kan uitvoeren. U kunt direct een offerte aanvragen bij Perla AluCast. Geef aan wat uw wensen zijn en aan welke eisen het product moet voldoen. Er wordt een proefmodel gemaakt. Als u akkoord gaat wordt de productie zo snel mogelijk opgestart door dit bedrijf.