Insig

Zoek je een bedrijf die voor jou een professionele bedrijfsfilm maakt? Schakel dan Playforward in. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken van diverse bedrijfsvideo’s en animaties. Door hun ruime ervaring en team aan deskundige medewerkers kunnen ze een video op maat maken die jouw bedrijf in een paar minuten omschrijft. Met een video kun je de boodschap, missie, visie en doelen van je bedrijf visueel maken en op een creatieve manier overbrengen naar je (potentiële) klanten. Daarnaast wordt een dergelijke video ook vaak intern gebruikt. Bijvoorbeeld voor een bedrijfspresentatie of het uitleggen van een nieuw beleid. Op deze manier wordt jouw boodschap op een creatieve manier overgebracht en kun je de aandacht trekken van je doelgroep.

Een video volgens de principes van storytelling

Om een bedrijfsfilm of animatie video te laten maken, ben je bij Playforward in goede handen. Zij weten alles over storytelling en passen dit dan ook toe in jouw video. Uiteraard is elke video anders en wordt het volledig afgestemd op jouw wensen, maar de basisprincipes zijn hetzelfde. Zo wordt de kijker in de eerste 20 seconden van het filmpje geprikkeld. Er wordt een situatie geschetst waarmee de doelgroep zich kan identificeren. Hierdoor wil de kijker weten hoe de video verdergaat en blijft hij/zij kijken. De aandacht wordt getrokken en behouden. De bedrijfsfilm duurt meestal niet langer dan twee minuten. Dit is afhankelijk van het kanaal waarop de video gedeeld wordt. Voor je website is een filmpje van twee minuten prima, maar voor social media is dit al te lang. De medewerkers van deze specialist geven je hier advies over en kijken samen met jou wat passend is voor jouw bedrijf.

Een bedrijfsfilm in slechts vier weken

Een bedrijfsfilm of animatie video laten maken verloopt in verschillende stappen. Bij Playforward zorgen ze voor een snel en soepel werkproces en word je bij alle stappen betrokken. De oplevering van de video duurt ongeveer vier weken. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ook jouw video of animatie laten maken door deze professionals? Neem dan contact met hen op. Al meer dan 200 bedrijven door heel Nederland gingen je voor!