Medewerkerstevredenheidsonderzoek voor uw bedrijf uit laten voeren?

Heb jij als bedrijf altijd al eens een medewerkertevredenheidsonderzoek willen uitvoeren, maar heb je eigenlijk geen idee hoe dit moet? Dan ben je hiervoor bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een organisatie die gespecialiseerd is het in het opzetten van onderzoeken voor bedrijven om zo de tevredenheid van bijvoorbeeld klanten of werknemers te peilen. Bij bedrijven die regelmatig medewerkertevredenheidsonderzoek doen, zal je zien dat de bedrijfsprocessen veel beter gaan en dat de medewerkers hier ook veel beter in hun vel zitten. Op het moment dat je namelijk een medewerkertevredenheidsonderzoek gaat doen, voelen de medewerkers zich namelijk al gehoord. Ze hebben de mogelijkheid om hun mening te ventileren en op die manier voelen ze zich echt gehoord in het bedrijf. Op deze manier voelen ze zich vaak al automatisch meer gewaardeerd en gaat de tevredenheid van uw werknemers vanzelf omhoog.

Hoe gaat het uitvoeren van een medewerkerstevredenheidsonderzoek in zijn werk?

Echter gaat het uitvoeren van een medewerkertevredenheidsonderzoek verder dan alleen vragen wat ze van het bedrijf vinden, of ze het leuk vinden om er te werken en wat ze van hun salaris vinden. Het gaat veel verder dan alleen inzicht krijgen in de gedachten van uw medewerkers. Bij ons bedrijf stellen wij speciaal opgezette medewerkerstevredenheidsonderzoeken op, waarbij we de uitkomsten van het onderzoek terug proberen te koppelen naar het bedrijf, waardoor u uiteindelijk meer inzicht krijgt in de gedachten van uw werknemers en uiteindelijk kunt u dus ook met meer tevreden werknemers aan de slag gaan. Het uitvoeren van een medewerkertevredenheidsonderzoek heeft nog een aantal andere belangrijke voordelen.

–        Een medewerkertevredenheidsonderzoek zorgt ervoor dat u inzicht krijgt in wat uw  werknemers vinden van het bedrijf en waarom de werknemers met zoveel plezier en passie naar hun werk gaan. Je moet natuurlijk ook goed weten wat je goed doet, zodat je dit niet in de toekomst gaat veranderen of hieraan gaat twijfelen.

–        Een medewerkertevredenheidsonderzoek geeft je inzicht in de sterke punten en het ontwikkelpotentieel binnen de organisatie, geeft je inspiratie en daarnaast ook handvatten om dit potentieel op korte termijn te benutten.

Voordelen van een medewerkerstevredenheidsonderzoek

Het doen van een medewerkertevredenheidsonderzoek is dus erg goed om je medewerkers eens hun mening te laten geven en op de lange termijn kan het bijdragen aan het verbeteren van bedrijfsprocessen. Daarnaast zijn de medewerkers diegene die het bedrijf ook maken dus uiteindelijk gaan uw klanten er ook op vooruit. Wil jij meer weten over een medewerkertevredenheidsonderzoek of heb je hier een vraag over? Kijk dan op onze website voor meer informatie.

http://www.fanfactory.nl/medewerkerstevredenheidsonderzoek/