Linnen gordijnen maken u interieur helemaal af

Met Linnen gordijnen brengt u sfeer aan in elk interieur. Gratis uw linnen gordijnen bestellen, kunt u doen bij ons. Wist u ook onze linnen gordijnen op maakt gemaakt worden? Nieuwsgierig geworden? Lees dan deze blog. 

Verschillende gordijnen

U heeft ruime keuze uit drie soorten gordijnen. Naast onze linnen gordijnen kunt u namelijk ook gaan voor linnenlook of transparante gordijnen. De verschillende gordijnen hebben ook verschillende eigenschappen. Linnen gordijnen hebben een grove structuur die zorgt voor een luxe uitstraling. Daarnaast zijn linnenlook gordijnen gemaakt van 100% polyester, maar toch hebben ze de karakteristieke uitstraling en structuur van linnen gordijnen. Ze kunnen door uzelf gereinigd worden, en ze zullen niet krimpen of kreuken. De Transparante gordijnen zijn een combinatie van polyester en linnen. De fijn geweven stof filtert niet alleen het licht, maar ook de doorkijk. Welke van de drie gaat u voorkeur naar uit?

Een stijlvol natuurproduct:Linnen

Linnen is een natuurproduct dat wordt gemaakt van de vezels van de vlasplant. Vlas groeide eeuwenlang in Nederland, maar met de opkomst van katoen en synthetische stoffen wordt het product in Nederland steeds minder verbouwd. Een groot deel wordt nu in andere delen van Europa verbouwd. Ook wordt linnen op milieuvriendelijke wijze geproduceerd, waardoor het product erg duurzaam is. De stof linnen heeft nog meer bijzondere eigenschappen. Het materiaal is sterk en kleurvast. Bovendien kan de stof 20 procent van het eigen gewicht absorberen aan vocht, terwijl het fris en droog blijft aanvoelen. Natuurproducten zijn erg populair in hedendaagse interieurs.  De grove structuur van linnen geeft de gordijnen een natuurlijke en luxueuze uitstraling. Wanneer u linnen gordijnen laat voeren worden ze een stuk voller. Dit benadrukt het stoere karakter van de gordijnen. Kortom, met linnen gordijnen brengt u absoluut sfeer aan in uw ruimte.

Gordijnen op maat gemaakt

Al onze linnen gordijnen worden gratis voor u op maat gemaakt. Kiest u voor linnen, linnenlook of transparant? Wilt u de gordijnen gratis laten voeren? Hangt u de gordijnen aan een rail of roede of kiest u voor losse ringen of zeilringen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Om er voor te zorgen dat de gordijnen goed hangen, is het belangrijk om uw raam vooraf zorgvuldig op te meten. U meet de totale breedte, de totale hoogte en de breedte van het linker- en het rechter deel. Voor het meten van de hoogte moet u rekening houden met de ophangmethode.

Linnen gordijnen zijn een echte musthave in jouw interieur. De mogelijkheden zijn eindeloos en u bent verzekerd van een sfeervolle toevoeging op uw interieur. Maak het helemaal af met linnen gordijnen. U bestelt de gordijnen makkelijk en snel via onze webshop. Ook kunt u bij ons terecht voor gratis advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u meer weten over onze inmeet- en montageservice? Neem dan vooral contact met ons op.

http://www.linnengordijnenshop.nl/