INSIG
Image default
Zakelijke dienstverlening

Led licht gevelreclame ontwerpen: 5 voordelen

Een led licht gevelreclame ontwerpen is één van de mogelijkheden die u heeft wanneer u opvallende reclame op de gevel wilt plaatsen. De wereld van gevelreclame is zeer breed en er zijn veelzijdige opties om aan te spreken. Een andere veel gekozen optie is bijvoorbeeld neon gevelreclame, wat heel andere voordelen biedt dan reclame in combinatie met led verlichting.

Waarom led licht gevelreclame ontwerpen?

Waarom zou u nu in het bijzonder kiezen voor een oplossing met led verlichting? U kunt led licht gevelreclame ontwerpen wanneer u wilt profiteren van één van onderstaande 5 voordelen.

1. De levensduur is extreem lang

Led verlichting staat bekend om de extreem lange levensduur. Dit geldt uiteraard niet alleen voor led verlichting die op particuliere basis wordt gebruikt, maar zeker ook voor lichtreclame. U profiteert dus van een zeer lange levensduur.

2. Laat zien dat u bewuste keuzes maakt

Steeds meer bedrijven maken graag duidelijk dat er veel aandacht is voor duurzaamheid. U kunt led licht gevelreclame ontwerpen wanneer u deze boodschap ook over wilt brengen. Deze reclame oplossingen zijn milieuvriendelijker en veel duurzamer dan de meeste andere oplossingen op het vlak van gevelreclame. In vergelijking tot andere lichtbronnen is led verlichting veel energiezuiniger en er wordt aanzienlijk minder CO2 uitgestoten.

3. De lichtopbrengst ligt hoog

Led verlichting kent dus een energieverbruik dat zeer laag ligt. Dit betekent echter niet dat de lichtopbrengst hierdoor ook laag ligt. Integendeel. Led verlichting zorgt voor een zeer hoge lichtopbrengst, waardoor u zeker bent dat uw lichtreclame aan de gevel goed opvalt.

4. Een led licht gevelreclame ontwerpen in de juiste kleuren

U wilt natuurlijk het liefst een gevelreclame ontwerpen die goed past bij uw huisstijl. Dit betekent dat u de creatie in kleuren wilt ontwerpen die gelijk zijn aan de kleuren van uw huisstijl. Dit is goed mogelijk met led verlichting. Het kleurenspectrum is zeer veelzijdig.

5. Led gevelreclame vraagt weinig onderhoud

Wanneer uw nieuwe gevelreclame eenmaal is gemonteerd, dan heeft u er niet veel omkijken meer naar. Een led licht gevelreclame kan worden gezien als onderhoudsvriendelijk. Wel is het aan te raden een onderhoudscontract af te sluiten bij de professional die uw gevelreclame heeft vervaardigd en gemonteerd. U kunt hiervoor bijvoorbeeld bij Brouwers Reklame terecht.

Neem contact op met de professionals

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u meer informatie inwinnen? De professionals van Brouwers Reklame staan voor u klaar. Neem telefonisch contact op of stuur een e-mail.

https://www.brouwersreklame.nl/

Gerelateerde artikelen

Met veelzijdige lijnverlichting op maat creëert u de perfecte sfeer

Ontdek de professionele railverlichting systemen van dit bedrijf

De zoektocht naar goed personeelsadvies