INSIG
Image default
Dienstverlening

Laat uw logo borduren door deze moderne borduurstudio in Utrecht

Met een geborduurd logo op uw bedrijfskleding straalt uw bedrijf klasse en eenheid uit. Geborduurde bedrijfskleding valt op bij uw klanten en zorgt ervoor dat uw medewerkers er netjes en verzorgd uitzien. Laat uw logo borduren op kleding naar wens, bijvoorbeeld bodywarmers, jassen, truien, petten en T-shirts. Straal luxe en kwaliteit uit dankzij het vakmanschap en de passie van deze borduurstudio in Bilthoven, in provincie Utrecht.

Professioneel borduurwerk op allerlei soorten textiel

Doets Borduurstudio in regio Utrecht heeft alle kennis en materialen in huis om uw logo zo precies mogelijk weer te geven op uw bedrijfskleding. Deze specialist heeft een ruime voorraad aan borduurgaren in allerlei soorten en kleuren voor het perfecte resultaat. Besluit zelf over het ontwerp van uw logo of vraag de specialist om advies. Uw ontwerp kunt u laten borduren op allerlei soorten producten gemaakt van textiel. Wilt u een product met een fijne structuur en veel details? Ga dan voor de textielsoort linnen. Voor een wat grovere textuur kiest u badstof. Stel uw eigen ontwerp samen dat echt past bij uw bedrijf of persoonlijke wensen.

Weet precies waar u aan toe bent

Deze borduurstudio in Bilthoven nabij Utrecht is gespecialiseerd in het borduren van gedetailleerde ontwerpen. Deze specialist werkt niet met vaste prijzen omdat de prijs per ontwerp verschilt. Dit hangt af van onder andere uw ontwerp, de afmetingen, het aantal steken en de gewenste oplage. Om deze reden biedt Doets Borduurstudio iedere klant een persoonlijke en vrijblijvende offerte aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan.

Neem voor meer informatie contact op met deze specialist

Heeft u een logo dat u graag geborduurd ziet worden op uw unieke, gepersonaliseerde bedrijfskleding? Wacht dan niet langer en neem contact op met deze moderne borduurspecialist. Vertel uw wensen en eisen en ontvang vrijblijvend een uitgebreide offerte van deze borduurstudio in regio Utrecht. Heeft u nog vragen of ontvangt u graag meer informatie over dit bedrijf? Neem dan contact op met deze specialist. De contactgegevens vindt u op de bedrijfswebsite.