Koop een van de Case grondverzetmachines van dit professionele bedrijf

Wanneer u overweegt om Case grondverzetmachines te kopen, zoals een wiellader, wilt u dit doen bij een professioneel en betrouwbaar bedrijf. Van der Vrande Bouwmachines is dé Nederlandse importeur van verschillende Case grondverzetmachines in Noord-Brabant. Het uitgebreide assortiment met grondverzetmachines van het A-merk Case is enorm populair. Dit komt door de betrouwbaarheid, brede inzetbaarheid en lange levensduur van de machines. De machines zijn bij deze aanbieder vaak op voorraad, waardoor u nooit lang hoeft te wachten op uw aankoop!

Deze aanbieder heeft verschillende soorten machines

Van der Vrande Bouwmachines bied verschillende soorten machines aan. Doordat een groot deel van het aanbod ook tweedehands beschikbaar is, betaald u niet altijd de hoofdprijs. Uiteraard zijn de tweedehands modellen nog steeds van uitstekende kwaliteit. Daarbij bieden ze ook onderdelen aan voor zowel de nieuwere en oudere modellen in diverse prijsklassen. Zo koopt u bij dit bedrijf onder andere onderdelen voor uw Case wiellader, bandengraafmachine, mobiele graafmachine minigraver, schranklader, graaflaadcombinaties, graver en uw bull- en rupsdozer.

Koop of huur direct de machine die u nodig heeft

Niet alleen het kopen van een Case grondverzetmachine is mogelijk, u kunt ook een machine, zoals een compacte wiellader, huren. De prijs van het huren ligt aan de duur van de huurperiode, het wordt goedkoper naarmate u langer huurt. De machine wordt met een volle tank afgeleverd op een locatie naar wens. Het bedrijf bestaat al sinds 2000 en heeft hierdoor veel kennis en expertise op het gebied van Case grondverzetmachines. Hierdoor zijn zij uiterst geschikt om u te adviseren tijdens de keuze voor een nieuwe machine. Daarbij verleent dit bedrijf ook kwaliteitsvolle onderhouds- en servicebeurten aan uw machines. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een Case grondverzetmachine of wiellader of wilt u gebruikmaken van de dienstverlening van dit bedrijf? Neem dan contact met hen op via de contactgegevens op de website.