INSIG
Image default
Woningen

Ieder ontwerp mogelijk met maatwerk trappen

Bent u op zoek naar een unieke trap? Dan zijn maatwerk trappen de beste manier om dit te realiseren. Misschien heeft u al een fantastisch idee voor uw nieuwe trap en wilt u dit graag laten vertalen naar een ontwerp door experts. Of misschien wilt u juist met behulp van specialisten tot een uniek ontwerp komen. Bij HR Trappen kunt u unieke maatwerk trappen laten ontwerpen. U krijgt hier een 3D-impressie te zien van uw nieuwe trap en hoe deze er in uw woning of bedrijfspand uit komt te zien. Dit helpt u bij het maken van een goede keuze.

Verschillende woonstijlen

Binnen verschillende woonstijlen passen verschillende maatwerk trappen. Heeft u een modern interieur? Dan kunt u bijvoorbeeld voor een trap van rubberhout of grenen kiezen met een hekwerk van rvs. Kies voor een accentkleur in het hekwerk die goed past bij de rest van uw woning. Een klassieke witte trap staat onder andere goed in een Scandinavisch interieur. Een robuuste trap van eikenhout is een aanrader voor een industrieel interieur. Het donkerdere hout in combinatie met een metalen leuning past goed bij deze woonstijl.

Unieke elementen

Het verwerken van unieke elementen kan ervoor zorgen dat uw trap er opeens heel anders uit komt te zien. Experts kunnen bijvoorbeeld een door u geleverde boomstam verwerken in de trap. Een verder simpele, houten trap krijgt een compleet andere uitstraling door dit unieke element. U kunt ook denken aan een zwevende trap met glazen balustrade of een ronde trap van donker hout.

Een uniek ontwerp

U kunt bij HR Trappen terecht voor unieke ontwerpen en maatwerk trappen. De specialisten zorgen ervoor dat uw nieuwe trap op maat gemaakt is en perfect past in uw pand. Ze zorgen er niet alleen voor dat de trap de ruimte optimaal benut, maar ook dat deze bij uw woonstijl past. Dankzij de ruime keuze aan materialen en jarenlange ervaring, bent u verzekerd van een prachtige en unieke trap.

https://www.hrtrappen.nl/