Hoe laat u uw staal op maat maken?

Bent u van plan om staal op maat te laten maken? Dan gaat u naar een professioneel en ervaren bedrijf als Bassa Staal. Met meer dan 70 jaar ervaring in de staalbranche bent u verzekerd van een oplossing die geheel aan uw wensen voldoet. Omdat elke wens anders is, wordt er altijd gekozen voor een persoonlijk aanpak. Kwaliteit, flexibiliteit en servicegerichtheid. Dat is wat u mag verwachten van Bassa Staal. Weet u al hoe u het staal op maat wilt laten maken? U heeft keuze uit zagen, snijden, stralen, knippen en galvaniseren. Lastig kiezen wat de beste optie is voor bewerkt staal? De specialisten voorzien u graag van deskundig advies.

Blank staal op maat laten maken

Bassa Staal is dé specialist die u zoekt als u blank staal op maat wilt laten maken. Hier bent u altijd verzekerd van de beste service en een persoonlijke oplossing dat past bij uw situatie. Door jarenlange ervaring in de staalbranche weten de specialisten waar zij over praten. Blank staal is het meest gebruikte materiaalsoort op de Nederlandse markt. Omdat er enkel een dunne olielaag op het staal wordt aangebracht zonder verdere beschermlaag, heet het Blank staal. Een andere naam die wordt gebruikt voor blank staal is staal 37. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het op maat laten maken van staal? Neem dan contact op met de specialist en profiteer van uitstekende service en producten van hoogwaardige kwaliteit.

Grote voorraden van staal dat op maat gemaakt kan worden

Wist u dat Bassa Staal erg grote voorraden heeft? Dit zorgt ervoor dat zowel nationale als internationale klanten deze specialist inschakelen. Hier vindt u een binnenopslag van 7000 m² en een buitenopslag van 6000 m². En ze hebben zelfs 2500 ton staal op voorraad! Van het staal worden gelaste en naadloze buizen, staf-en balkijzer, platen, koudgewalste profielen en blank staal gemaakt. Uiteraard zijn de producten enkel van de beste kwaliteit en geschikt voor allerlei doeleinden. Heeft u staal op maat laten maken, maar beschikt u zelf niet over transportmiddelen? Geen probleem! Deze specialist levert graag uw grote en kleine bestellingen op de gewenste plaats van bestemming.