INSIG
Dienstverlening

Het belang van een nauwkeurige LCC berekening

Start je binnenkort met een groot bouwproject? Dan mag een nauwkeurige LCC berekening niet missen. Met een LCC berekening kun je uitrekenen of een project winstgevend gaat zijn of dat het misschien wel te veel geld gaat kosten. Dit laatste wil je natuurlijk het liefste voorkomen. In je berekening neem je onder andere mee wat de aanschafkosten, de energiekosten en de onderhoudskosten van jouw bouwproject worden. Door een goede berekening te maken, weet je precies waar je aan toe bent en kun je de beste bouwtechnische beslissingen nemen. Maar hoe maak je eigenlijk een goede LCC berekening? Het bedrijf Life Cycle Vision heeft hiervoor de oplossing voor jou!

Razendsnel een berekening maken via een app

Het bedrijf Life Cycle Vision heeft een app ontwikkeld waarmee je heel eenvoudig en snel een nauwkeurige LCC berekening kunt maken. Het enige wat je hoeft te doen is het invullen van diverse variabelen. Heb je dit gedaan? Dan maakt de app voor jou de berekening. Binnen enkele seconden heb je een complete kostenraming in een eenvoudig overzicht. Dit bespaart je een hoop tijd. Bovendien kun je heel gemakkelijk de winstgevendheid van verschillende plannen vergelijken door een variabele aan te passen.

Probeer de app een week lang gratis uit

De app van Life Cycle Vision is de enige in Nederland die dergelijke berekeningen maakt. Heb je interesse in de app? Vraag dan een gratis proefversie aan. Je kunt de app dan een week lang uitproberen. Ondanks dat de app gebruiksvriendelijk is gemaakt, kun je ook een cursus volgen waarbij je leert hoe je de app in kunt zetten. Je gaat tijdens deze cursus aan de slag met cases die vergelijkbaar zijn met jouw eigen projecten, zodat je direct leert welke functies voor jou het meest van toepassing zijn. Voor een proefversie of voor een cursus kun je het beste contact opnemen met Life Cycle Vision.

https://www.lifecycle.vision/nl/