Heldere communicatie met de ICT oplossingen voor bedrijven in Den Haag

Websitebeheer, e-mail, facturaties en telefonie. Er zijn veel verschillende vormen van communicatie denkbaar. U wilt dat dit zo goed en vlot mogelijk verloopt. Dit garandeert u door te kiezen voor de diensten van ICT Teamwork. Zij bieden ICT oplossingen voor bedrijven in bijvoorbeeld Den Haag. Door moderne datacentra en een clouddienst zorgen zij ervoor dat u altijd en overal beschikking heeft tot uw bestanden en uw persoonlijke bureaublad. Werkt u op mobiel, tablet of op uw pc? Dat is geen probleem, u kunt eenvoudig schakelen tussen de verschillende apparaten.  

Een betrouwbare ICT partner voor bedrijven in Den Haag

Weken in de cloud via ICT Teamwork is heel eenvoudig. Maar hoe veilig is dat? En hoe weet ik zeker dat niemand bij mijn betrouwbare documenten kan? Dit zijn vragen die u zichzelf waarschijnlijk direct stelt. Een betrouwbare en veilige werkomgeving staat bij deze specialist in ICT voor bedrijven in onder andere Den Haag centraal. Zij werken met een ISO 27001-certificaat dat u verzekert van een veilig datacentrum. Daarnaast beschikken zij over een extra datacentrum waar alle back-ups zijn opgeslagen, zodat u altijd toegang heeft tot uw bestanden en bijvoorbeeld uw persoonlijke werkomgeving. Uw privacy staat bij deze specialist hoog in het vaandel.

Altijd en overal toegang tot uw bestanden met ICT oplossingen voor bedrijven in Den Haag

Wilt u onderweg gewoon door kunnen werken? Of juist thuis het een en ander kunnen doen? Zo draait uw bedrijf gewoon door. Het is mogelijk met de complete verzorging van uw ICT voor bedrijven in Den Haag. Wie deze levert? ICT Teamwork! Zij bieden de beste ICT oplossingen op basis van clouddiensten. Dit houdt in dat u altijd online aan het werk bent én dat u dus altijd en overal toegang heeft tot uw bestanden en persoonlijke bureaublad. Bij ICT Teamwork bent u altijd verzekerd van een veilige werkomgeving door onze moderne datacentra en verschillende certificeringen zoals de ISO 27001 en ISO 14001.