Gaat u kappersbenodigdheden kopen? Laat gelijk uw haren knippen

Bij Medusa Oosterhout koop u uw kappersbenodigdheden. Maar wist u dat u bij deze gespecialiseerde groothandel niet alleen terecht kunt voor de benodigdheden? Ze hebben namelijk ook een kapsalon waar ervaren en vakkundige kappers en kapsters voor u klaar staan. Van verven en knippen tot aan opsteken en föhnen: het kan allemaal bij deze kapsalon. U hoeft hiervoor niet eens een afspraak te maken en kan gewoon eens binnenlopen in de kapsalon. Zelf uw haar net zo prachtig stylen als de professionele kappers en kapsters in de kapsalon? Dan kunt u in de winkel meteen uw eigen kappersbenodigdheden aanschaffen.

Bij een specialist voor kappersbenodigdheden kunt u ook terecht voor make-up en sieraden

Komt u na het bezoekje aan de kapsalon waar u uw haren heeft laten knippen, verven, wassen of drogen ook naar de winkel waar u uw kappersbenodigdheden kunt kopen. Hier kan u terecht voor producten voor de haarverzorging, maar ook voor allerlei andere producten. Zo bieden kapsalons soms zelfs sieraden te koop aan. Ook zijn er vandaag de dag veel salons waar u terecht kan voor een hele make-over. In deze kapsalons kunt u niet alleen terecht voor een prachtig nieuw kapsel, maar ook voor professionele visagie. Heeft u zo’n veelzijdig kapsalon? Hoe handig zou het dan zijn als u al uw kappersbenodigdheden bij dezelfde leverancier kan bestellen? Bij Medusa Oosterhout is het mogelijk.

Kappersbenodigdheden voor werkelijk elke behandeling vindt u in een gespecialiseerde winkel

Medusa Oosterhout, een gespecialiseerde groothandel op het gebied van kappersbenodigdheden, heeft een breed assortiment. Hier vindt u werkelijk alles waar u naar op zoek bent: van haarverf in alle mogelijke kleuren en producten voor de verzorging van het haar tot hairextensions en allerlei hulpmiddelen. Op deze manier kunt u alle benodigdheden voor uw kapsalon in één keer bestellen en wordt alles gezamenlijk geleverd. Zo hoeft u geen rekening te houden met verschillende leveringen en bespaart u zichzelf flink wat tijd. Hierdoor kunt u zich volop richten op het runnen van uw kapsalon en het helpen van klanten.