Ga voor de adiabatische koeling van de specialist

Koel uw kantoor of andere werkplek met behulp van adiabatische koeling. Hiervoor dient u een luchtbehandelingskast af te nemen van de specialist. U wilt tenslotte niet dat u uiteindelijk veel uitgeeft aan een apparaat dat ongezonde lucht in uw pand brengt. Ga voor een specialist en kies voor Menerga. Al sinds 1980 ontwikkelt en produceert deze specialist innovatieve lucht- en klimaatsystemen. Het is de missie van dit ervaren bedrijf om een optimaal klimaat te creëren zonder een hoog energiegebruik. Tevens is Menerga een van de eerste ondernemingen in de branche van (adiabatisch) koelen die zich focussen op energie-efficiëntie. 

Het voordeel van adiabatisch koelen voor uw kantoor

U wilt zelf het klimaat op kantoor kunnen regelen. Maar u wilt niet zo’n vochtige, bedompte lucht. Dit zal niet het geval zijn. Bij Menerga, producent en ontwikkelaar van klimaatsystemen, weet men dat in de meeste kantoren een warmteoverschot bestaat. Hierdoor is ook de luchtkwaliteit op kantoor vaak niet al te best. Dit komt door alle aanwezige personen en alle apparatuur. Tijdens een persoonlijk gesprek met een van de specialisten worden alle wensen en eisen besproken, waardoor een manier van adiabatisch koelen wordt gevonden die bij uw bedrijf past. Een goede klimatisering verhoogt de prestatie en motivatie van uw werknemers!

Adiabatische koeling: een zeer efficiënt principe uit de natuur

Adiabatisch koelen komt eigenlijk uit de natuur. Door waterverdamping wordt er warmte uit de lucht gehaald. Dit betekent dat het een koelend effect heeft. Vergelijk het met sporten. U heeft het warm en gaat zweten. Zodra het zweet verdampt op de huid, wordt de warmte onttrokken aan uw lichaam en daalt uw lichaamstemperatuur. Menerga is ontwikkelaar en producent van innovatieve lucht- en klimatiseringsystemen en zet dit natuurkundige proces van adiabatisch koelen om in hoog efficiënte klimaattechniek. Op deze manier kan bijvoorbeeld uw datacenter veilig koel worden gehouden, zonder dat u bang hoeft te zijn dat uw apparaten te vochtig worden. Een adiabatische koeling is dus veilig en effectief!