Insig

Goede video marketing in Den Haag is een slimme manier van aandacht vragen voor je bedrijf of product. Een video houdt namelijk veel langer de aandacht vast van mensen dan een tekst. Daarnaast nodigt het ook meer uit om te bekijken en wordt de informatie ervan beter opgeslagen. Dat komt omdat er meestal een muziekje onder de video staat en zodra mensen dat muziekje weer horen dan zullen ze die audio automatisch en vaak onbewust koppelen aan jouw bedrijf of product. Op die manier bouw je vanzelf een klantenkring op door middel van een psychologisch spelletje die je speelt. Super slim en effectief!

Denk als de klant

Het is natuurlijk wel belangrijk dat de video de aandacht van de mensen vasthoudt en dat gebeurd alleen als het interessant is. Maar hoe zorg je nou dat het interessant is, wat is daar voor nodig? Ten eerste is het goed om na te denken wat voor soort mensen je wilt trekken. Wil je video marketing in Den Haag gebruiken als reclame voor een festival waar alleen maar metal muziek wordt gemaakt, dan is het niet handig om een lieflijk muziekje als audio te gebruiken voor je video. Je moet je dus afstemmen op de klant, alsof je in zijn schoenen staat. Op die manier trek je de juiste mensen.

Koppelingen in het onderbewuste

Naast de audio is het natuurlijk ook van belang dat de video mensen aantrekt. Over het algemeen werkt het goed om levendige kleuren te gebruiken in plaats van grauwe tinten. Ook is het aan te raden één specifieke kleur veel terug te laten komen. Mensen zullen deze kleur dan onbewust koppelen aan jouw bedrijf, dit werkt hetzelfde als met de muziek. Het is hierdoor geen simpel werkje en aangezien je al snel een stap mist is het handig om iemand in te zetten die je helpt met de video marketing in Den Haag. Wij helpen je graag in het proces om jouw bedrijf groot te laten worden.Op zoek naar een fotostudio voor productfotografie in Noord Oost Nederland?

Dan heeft u die nu (bijna) gevonden! In de regio Zwolle – Raalte is fotostudio STUDIOVHF gevestigd. In en buiten de studio werken 2 fotografen dag in dag uit aan de fotografie voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Ook biedt de studio een stageplaats voor fotografie studenten van de fotovakschool in Apeldoorn. De studio is uw partner voor kwalitatief hoogstaande productfotografie van kleine tot middelgrote producten. Bij klein kunt u hierbij denken aan sieraden en bij middelgroot aan meubelen. De klantkring is even divers als de producten die de fotografen fotograferen, Van kleding tot voedingswaren, groente fruit, vlees, meubelen en electronica, maar ook bloemstukken, interieuraccessoires en verpakkingen. 

Fotostudio Zwolle heeft hiervoor de beschikking van een vast rondwand van 9 x 4 x 3 meter, een producttafel en vele kleine handige assecoires die speciaal gemaakt zijn voor terugkerende fotoshoots. Zo heeefty de studio kleine miniatuur reflectieschermen gemaakt voor het subtiel invullen voor schaduwzijdes van verpakkingen, cosmetica en flessen. Ook zijn er zogenaamde ‘lightblockers die voor mooie schaduwranden kunnen zorgen, capushon ophouders, paspoppen, nijlondraad, klemmen, dubbelzijdig tape, etc. etc. Veel hulpmiddelen worden ter plekke verzonnen, gecontrueerd en geimplementeerd om vervolgens in een grote lade te belanden wachtend op die keer dat ze weer van pas komen bij de fotografie van weer andere producten.

Kledingfotografie

Bij het fotograferen van kleding op paspoppen of ‘invisible man’ kunnen de mouwen opgevuld worden met bubblerap en wordt doormiddel van klemmen en tape de snit van het kledingstuk benadrukt. Op dezelfde wijze worden kledingstukken passend gemaakt op de model poppen. 

Natuurlijk fotografeert STUDIOVHF ook kleding op echte modellen, zowel dames, heren als kinderen. Voor dit doel beschikt de studio over een aparte ruimte voor omkleden, haar en visagie. Ook is er een kledingrek aanwezig, egaal verlichtte make-up spiegel, kapperstoel en visagiekruk.

Productfotografie

Voor de productfotografie van grotere producten is er een grote openslaande deur die direct en gelijk toegang geeft tot de opnameruimte vanaf de parkeerplaats.

U kunt erop vertrouwen dat de expertise en apparatuur aanwezig is om producten in hoge resolutie en kleurecht te fotograferen. De opnames zijn geschikt voor extreem grote vergrotingen, maar kunnen desgewenst ook in webformaat afgeleverd worden.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website.

http://www.studiovhf.com/productfotografie/