Flexwerker en een hypotheek afsluiten in Den Bosch en omstreken? Dit kan!

Bent u van plan om binnenkort een hypotheek af te sluiten maar bent u flexwerker? Dit is geen probleem! Bij Adviesburo Van Uden helpen de professionele adviseurs u graag. De adviseurs willen meer over uw situatie te weten komen om zo een passend advies te kunnen uitbrengen. Vaak is een hypotheek voor flexwerkers in de regio van Oss en Den Bosch gewoon mogelijk. Wel is het belangrijk om ook een goed toekomstbeeld te schetsen. Heeft u bijvoorbeeld een contract voor bepaalde tijd getekend bij uw werkgever? Bent u al langer werkzaam als flexwerker? En wat zijn uw toekomstplannen? Al dit soort vragen komen aan bod tijdens het gesprek met de adviseur.

Aflossingsvrije hypotheek voor 50-plussers uit Den Bosch en omstreken

Veel 50-plussers komen tegenwoordig in de problemen bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek. Dit komt doordat de huidige hypotheek vaak nauwelijks of niet is afgelost. Aan de andere kant hebben ze wel overwaarde op hun woning maar deze telt vaak niet mee. Adviesburo Van Uden geeft u graag professioneel hypotheekadvies. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe hypotheek afsluiten? Dan wordt er juist gekeken naar het inkomen. Dit betekent dat er niet alleen naar het huidige inkomen wordt gekeken, maar ook naar het pensioeninkomen wat vaak lager is dan het salaris. Zijn de toekomstige inkomen te laag voor een hypotheek in de regio van Oss of Den Bosch? Dan is het verstandig om direct te beginnen met aflossen.

Een goede hypotheek is mogelijk voor starters nabij Oss

Bent u starter en heeft u moeite om met het afsluiten van een hypotheek? Dan bent u niet de enige! Tegenwoordig zijn de NIBUD normen voor starters en doorstromers te zwaar. De woningmarkt wordt hier de dupe van. Echter zijn er genoeg hypotheek mogelijkheden voor u als starter in Den Bosch, Oss en omstreken. Het is goed dat u voorzichtig bent en u eerst voldoende informatie wilt ontvangen. Maar de adviseurs van Adviesburo Van Uden garanderen u dat ook voor u een geschikte hypotheek af te sluiten is. Plan een gratis adviesgesprek in en weet wat uw mogelijkheden betreft een hypotheek zijn. U bent van harte welkom in Rosmalen.