INSIG
Image default
Bedrijven

Epoxy en andere harsen bestellen voor eigen gebruik

Wilt u epoxy bestellen voor een specifieke toepassing? Bezoek dan de website van Harjon Polyester. Deze specialist heeft veel kennis over deze sterke kunsthars en weet u dan ook van de juiste informatie te voorzien. Wilt u bijvoorbeeld weten welke kunsthars voor u het meest geschikt is of hoe u epoxyhars het best kunt gebruiken? Dan vraagt u dit het best aan de experts van Harjon Polyester. Dit onverwoestbare materiaal is samen met vele andere harsen eenvoudig online te bestellen in de webshop van deze specialist of in hun winkel in Dordrecht.

Wat zijn de voordelen van epoxyhars?

Voordat u epoxy gaat bestellen, wilt u natuurlijk wel weten wat de voordelen hiervan zijn. Wij zetten deze graag voor u op een rijtje. Om te beginnen is epoxy onderhoudsvriendelijk. Zo hoeft een combinatie van hout en epoxy maar eens in de zeven tot tien jaar van onderhoud te worden voorzien, wat een stuk minder is dan bij andere harsen. Ook is epoxy waterdicht en vochtbestendig. Hierdoor is dit materiaal goed te gebruiken voor boten of surfplanken. Een ander voordeel is dat epoxyhars oplosmiddelvrij is. Dit maakt deze kunsthars ook vele malen milieuvriendelijker dan andere harsen zoals polyester. Naast deze voordelen is epoxyhars ook slijtvast, naadloos en stofvrij.

Ervaar de geweldige combinatie van hout en epoxy

Wilt u een eigen boot bouwen en zoekt u hiervoor geschikt materiaal? Dan is het bestellen van epoxy zeker geen slecht idee. Hout en epoxy gaan namelijk heel goed samen, vooral in combinatie met een glasweefsel. Het samenvoegen van deze materialen zorgt voor een prachtig eindresultaat en uw boot is bovendien ook goed beschermd voor een langere tijd. Onderhoud is dus niet zo vaak meer nodig. Wilt u ook nog een logo of afbeelding op de boot zetten? Dan brengt u de afbeelding eenvoudig aan onder de epoxylaag en het glasweefsel. Twijfel niet langer en bestel epoxy direct bij Harjon Polyester!

https://www.harjonpolyester.nl/

Gerelateerde artikelen

Voor al je installaties kun je terecht bij installatiebedrijf Neede

Het weer in Nederland

Airpod pro hoesjes voor een bescherming onderweg