Een teakhouten loungeset is robuust, duurzaam en luxueus

Een teakhouten loungeset is een parel in uw tuin. Het luxe tuinmeubel is gemaakt van duurzaam hout en heeft een robuuste en stoere uitstraling. De Teakspecialist heeft diverse loungesets van teak voor elke smaak en buiteninrichting. Van een teakhouten stationsbank tot een Ibiza stijl loungebank en een loungebank met een actieve zit, in combinatie met bijpassende tafels en stoelen. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Bovendien heeft u de mogelijkheid om zelf de stof en kleur te kiezen. Overtuig u van de mogelijkheden en neem een kijkje op onze website Deteakspecialist.nl of stap eens binnen in onze grote showroom in Naarden.

A-kwaliteit teakhout uit Indonesië en een hoogstaande service

De Teakspecialist is al meer dan 15 jaar uw betrouwbare partner in tuinmeubelen en accessoires voor buiten als parasols, tuinkussens en buitenvloerkleden. Wij onderscheiden ons met onze A-kwaliteit teakhout uit Indonesië en onze klantgerichte service. U kunt altijd bij ons terecht voor advies over de verschillende teakhouten loungesets of andere producten binnen ons ruime en aantrekkelijke assortiment.

Een teak loungeset behandelen met een teak protector en teak cleaner

Elke loungeset teak uit het aanbod van Deteakspecialist.nl vraagt weinig onderhoud. U kunt uw loungeset wel behandelen met een teak protector, zodat uw tuinmeubel in de loop der jaren niet vergrijst. U houdt uw teakhouten loungeset mooi schoon door deze jaarlijks te reinigen met een speciale teak cleaner. Wij kunnen u deskundig adviseren over de beste oplossing voor uw teakhouten set.

Bent u nieuwsgierig naar de verschillende teakhouten loungesets van De Teakspecialist? Neem contact met ons op per telefoon (035 – 695 29 34) of per e-mail. Wij beantwoorden al uw vragen en helpen u graag. Onze medewerkers staan ook voor u klaar in onze 1.200 m2 grote showroom in Naarden, waar onze totale collectie staat uitgestald.

https://www.deteakspecialist.nl/