INSIG
Dienstverlening

Een Scope 8 en Scope 10 inspectie verhoogt de veiligheid op de werkvloer

Bent u in het bezit van diverse elektrotechnische toepassingen en installaties? Dan is het raadzaam om deze regelmatig te laten controleren door een expert. Het is immers verplicht om inspecties uit te laten voeren door een gecertificeerd inspecteur. Tijdens een inspectie wordt voornamelijk gecontroleerd of er aan de NEN 3140 en NEN 1010 normen worden voldaan. Deze normen houden vooral rekening met persoonlijke veiligheid en het voorkomen van elektrocutie. Het is verstandig om een stap verder te gaan en een Scope 8 en Scope 10 inspectie uit te laten voeren. Bij deze inspecties wordt ook mogelijk brandgevaar geanalyseerd. Maar waar vindt u een bedrijf dat deze inspecties voor u doet? Omega Inspectie is een professionele organisatie die u graag helpt. Hoe gaan zij te werk? Dat leest u hier!

De inspecteurs sporen mogelijk brandgevaar op

Dit professionele bedrijf volgt de officiële beoordelingsmethode om te controleren hoe groot de risico’s op brand in uw pand zijn. Hierbij staan de brandrisico’s en het risiconiveau centraal. Mocht de inspecteur een mankement ontdekken, geeft hij of zij direct een advies hoe dit verholpen kan worden. De Scope 8 en Scope 10 inspectie helpen u om gevaren op te sporen voordat er iets ernstigs gebeurt, iets waar uiteindelijk iedereen bij gebaat is.

Laat een inspectie aan uw elektrische installaties uitvoeren

Het is voor u ook mogelijk om installatietekeningen bij dit bedrijf te laten controleren, zodat u eventuele onderhoudskosten of andere problemen tijdig opspoort. Zo voorkomt u dat de werkzaamheden tijdelijk moeten worden stilgelegd, omdat er mankementen zijn opgetreden. De gecertificeerde medewerkers van Omega Inspectie helpen u graag uit de brand. Dit bedrijf voert inspecties uit voor diverse elektrische installaties volgens de NEN normen, NTA 8220, Scope 8, 10 en 12. Daarnaast controleren zij ook arbeidsmiddelen, ladders en trappen op veiligheid. Bent u benieuwd wat dit bedrijf voor u zou kunnen betekenen? Bezoek dan eens de website van deze specialist.