Een plan op maat voor de bliksembeveiliging in uw pand

U heeft onlangs een nieuwbouwwoning gekocht. De specialist helpt u graag met de bliksembeveiliging. Nieuwbouwwoningen zijn meestal gebouwd op heipalen en hierdoor kunnen de geleiders de ingeslagen bliksem op de juiste manier naar de grond leiden. Niet alleen bij woningen, ook bij kantoorpanden, scholen en winkels is dit principe toe te passen. Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV adviseert en ontwerpt graag voor u een plan op maat, zodat u iedere onweersbui met een ontspannen gevoel doorstaat. Naast realisatie van de bliksembeveiliging, helpt de specialist u ook met de inspectie, installatie en onderhoud van de beveiligsystemen. Daardoor heeft u nooit meer last van gedonder.

Kies voor gecertificeerde bliksembeveiliging

Heeft u voor bliksembeveiliging gekozen? Dan wilt u natuurlijk zeker weten dat dit goed wordt geïnstalleerd. Kom eens langs bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging en vraag naar de mogelijkheden. Met uitgebreide kennis en hoogwaardige producten weet u zeker dat u profiteert van uitstekende kwaliteit. Doordat zij beschikken over diverse kwaliteitsnormen, voelt u zich onder iedere omstandigheid veilig in uw huis of op kantoor. Doordat de professionals lid zijn van Uneto-VNI vakgroep Bliksemveiligheid, weet u zeker dat u maximaal beschermd wordt tegen extreme weersomstandigheden. Het personeel van Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV is, naast dat zij bevoegd zijn om bliksemgeleiders te monteren op panden, ook uitermate geschikt om veilig een bliksembeveiliging aan te leggen langs het spoor. Doordat alle werknemers over VCA/VCA-VOL en een Digitaal Veiligheidspaspoort beschikken, is veiligheid een garantie.

Bent u bezig met een renovatieproject? Vergeet zeker de bliksembeveiliging niet

Wanneer het onweert, wilt u er zeker van zijn dat u veilig bent in uw huis of pand. Kies daarom voor bliksembeveiliging van een ervaren en gespecialiseerd bedrijf. Wees problemen voor en schakel tijdens uw renovatieproject de hulp in van Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV. In veel gevallen demonteren de professionals een gedeelte van een constructie, brengen de bliksembeveiliging aan en herstellen de installatie vervolgens weer. Denk hierbij aan het renoveren van voegen, houtwerk, goten en daken. Op die manier zorgt u voor een maximale veiligheid, terwijl u er vrijwel niets van ziet. Dat is het voordeel als u de hulp inschakelt van professionals.