INSIG
Dienstverlening

Een huisarts in Eindhoven waarop u zorgeloos kunt vertrouwen

Wanneer u naar een huisarts in Eindhoven zoekt, wilt u het liefst bij een specialist terechtkomen die uitgebreide ervaring heeft en volledig is uitgerust. Bij Huisartsenpraktijk Keunen is dit geen probleem, omdat hun team altijd voor u klaarstaat. Met twee dokters, twee praktijkondersteuners en een secretaresse kunnen zij vlot werken en u snel van de nodige zorg voorzien. Als nieuwe cliënt kunt u zich makkelijk aanmelden via de website waardoor u snel aan de beurt bent en hulp krijgt van de huisarts. Daarbij kunt u via deze website ook een herhaalrecept aanvragen of zelfs gebruikmaken van een elektronisch consult. Dan hoeft u niet een nieuw consult aan te vragen wanneer u simpelweg met enkele vragen zit. Via de mail of online zult u binnen de twee werkdagen een medisch ondersteund antwoord ontvangen.

Het team staat u optimaal van dienst

Bij Huisartsenpraktijk Keunen te Eindhoven rekent u op een huisarts die nauwgezet luistert naar uw klachten en vragen. Samen komen jullie tenslotte tot een antwoord op het probleem. Met een breed aanbod aan zorg kunt u voor vele zaken bij hen terecht. Voor het uitvoeren van kleine chirurgische ingrepen, maar ook bijvoorbeeld voor het uitvoeren van een vaatonderzoek in uw benen of voor hulp bij het stoppen met roken. De huisarts van deze praktijk is werkelijk uw vertrouwenspersoon en verleent u een betrokken en persoonlijke dienstverlening. Met medisch kundig advies maakt u zo de juiste beslissing voor uw gezondheid.

Kom langs voor een consultatie

Wilt u graag wisselen van huisarts in Eindhoven? Dan kan dat snel en makkelijk bij Huisartsenpraktijk Keunen. De medewerkers helpen u graag bij het maken van deze overstap en zorgen ervoor dat u altijd bij hen terechtkunt met al uw medische klachten. Neem contact met hen op om al uw vragen of opmerkingen aan hen voor te leggen.

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl/