INSIG
Image default
Beauty en verzorging

Een huidverjongende behandelingen

Tijdens een huidverjonging procedure wordt lasertherapie gebruikt om de natuurlijke productie van collageen en elastine door de huid te verhogen. De 1064 nm golflengte van de Nd-Yag-laser zorgt voor de aanmaak van collageen en elastine door de stralen te concentreren op de onderste huidlagen. Een huid specifiek eiwit, collageen genaamd, zorgt voor de stevigheid van de huid en elastine zorgt voor de elasticiteit van de huid. Door deze cellen te stimuleren, kun je littekens, fijne lijntjes, grote poriën en rimpels verwijderen. Hoewel huidverjonging meestal wordt gebruikt om een ​​verouderde huid te behandelen, kan het ook worden gebruikt om het begin van huidveroudering te vertragen. De voordelen kunnen al enkele weken na de procedure worden waargenomen. Kijk voor meer informatie over verschillende huidverjongings- en huidveroudering behandelingen bij mourits huidtherapie.

Een Mesoéclat behandeling

Het zeer effectieve anti-aging en huidverjonging systeem dat bekend staat als Mesoelcat. Mesoéclat is speciaal ontwikkeld om huidveroudering tegen te gaan en de groei van huidcellen te versnellen. Het systeem bevordert de natuurlijke afweer van de huid, gaat huidveroudering tegen en creëert een ideale omgeving voor voeding en hydratatie van de huid. Het stimuleert ook de helende en regeneratieve mechanismen van de huid. Een vijf behandelingsschema maakt deel uit van de behandeling. Eenmaal klaar, zal het een vernieuwend effect hebben dat de huid verheldert en revitaliseert. Het geeft het een gladde, gelijkmatige toon en vermindert het uiterlijk van veroudering.

DMK-enzym therapie

Het is een niet-medische behandeling die de structuur en functies van de huid versterkt. Het is gebaseerd op enzymen en is geschikt voor alle huidtypes. Het kan ook worden gebruikt om een ​​breed scala aan huidproblemen te behandelen. Dit omvat psoriasis, eczeem, rosacea en acne. Het doel van DMK is om de gezondheid van huidcellen en de huidfunctie te verbeteren. Om de huidcellen optimaal te laten presteren, komen de enzymen en aminozuren direct in onze huidcellen. Permanente huidverbetering kan met DMK van binnenuit worden gerealiseerd.

Jessner/TCA-peeling

De Jessner/TCA-peeling is een procedure die wordt gebruikt om de teint te egaliseren en de huidstructuur te verbeteren. Het is een behandeling om de huidstructuur te verbeteren en de kleur van de huid te egaliseren. De Jessner/TCA Peeling zorgt voor een uitgebreide huidverzorging. Het wordt aanbevolen voor de huid die verouderd, beschadigd is door de zon, acne littekens heeft, brede poriën heeft of moet worden opgefrist. Alleen lichte huidtypes kunnen echter baat hebben bij de peeling. Donkere, zwarte, Aziatische en mediterrane huidtypes kunnen dat niet. Dit komt omdat het risico op pigmentaanmaak bij deze huidtypes erg hoog is.