INSIG
Image default
Dienstverlening

Een expert in elektrotechniek uit Noord-Brabant uw groepenkast laten uitbreiden

Wilt u om een bepaalde reden uw groepenkast uitbreiden? Bijvoorbeeld omdat u extra buitenverlichting wilt plaatsen, of een laadpaal voor uw elektrische auto nodig heeft? Deze klus laat u het best over aan een erkende expert op het gebied van elektrotechniek: MRO Elektrotechniek uit Noord-Brabant. Zomaar zelf aan de slag gaan is erg lastig en kan tijdens de werkzaamheden zelf, maar ook daarna gevaarlijke situaties opleveren. Bovendien bestaan groepenkasten in verschillende soorten en maten. Dit installatiebedrijf uit Brabant kan bepalen welke er noodzakelijk is in uw situatie.

De uitbreiding van een groepenkast betreft maatwerk

Het in Raamsdonksveer gevestigde MRO Elektrotechniek mag zich dankzij zijn expertise en ruime aanbod aan diensten hét installatiebedrijf van Brabant noemen. Het uitbreiden van een groepenkast lijkt een fluitje van een cent, maar werkzaamheden aan een groepenkast vergen precisie en maatwerk. Alle medewerkers beschikken over een vakopleiding en jaren werkervaring. Zo kunnen klussen binnen afzienbare tijd volgens de geldende normen worden uitgevoerd. Tevens kan deze expert in elektrotechniek uit Noord-Brabant zorgen voor extra aansluitpunten.

Oog voor de NEN-normen

Soms constateert een elektrotechnisch expert van het installatiebedrijf uit Brabant tijdens de uitvoering van de werkzaamheden dat bepaalde componenten van de groepenkast aan vervanging toe zijn. Meestal is dit te verklaren door de leeftijd van de componenten, waardoor deze niet voldoen aan de NEN-normen die tegenwoordig gelden. De NEN-normen zijn opgesteld om een veilige en goed werkende elektrotechnische installatie te kunnen garanderen. In de normen staat precies beschreven aan welke criteria er moet worden voldaan. Hieraan voldoet het installatiebedrijf uit Raamsdonksveer dan ook te allen tijde.

Schakel deze specialist in voor allerhande installaties

MRO elektrotechniek is dé specialist in elektrotechniek uit Noord-Brabant. U kunt alle soorten elektrotechnische installaties aan dit bedrijf overlaten. Naast veiligheid staan comfort en energiebesparing altijd centraal. Uiteraard wordt er gewerkt volgens de NEN-normen. Het bedrijf is onder andere gespecialiseerd in inbraakbeveiliging, brandmeldinstallaties, camerasystemen en sterkstroom- en zwakstroominstallaties. Het erkende installatiebedrijf uit Brabant werkt volgens een nauwkeurige planning, houdt de overlast minimaal en werkt volgens beproefde technieken. Wilt u dat zelf ervaren? Neem dan contact op met de specialisten!