Dit is hoe het wassen van uw vrachtwagen eraan toegaat bij een truckwash

U wilt toch ook dat uw vrachtwagen er altijd uitziet alsof deze net uit de showroom komt rijden? Ga daarom geregeld langs bij een gespecialiseerde truckwash in Roosendaal. Hoe dit proces in zijn werk gaat? Als u uw vrachtwagen naar ons toebrengt, starten we met het voorbehandelen. Dit wordt volledig met de hand gedaan in een van de wasboxen. Daarna wordt uw vrachtwagen gewassen met een speciaal schoonmaakmiddel en behandeld met een beschermede waslaag, zodat vuil niet snel terugkeert. Na de grondige schoonmaak heeft uw eer een prachtige vrachtwagen om representatief bij uw klanten aan te komen. Ook de binnenkant laten reinigen? Kies dan voor de HACCP-schoonmaak van Truckwash 1.

Laat uw vrachtwagen schoonmaken bij de goed bereikbare truckwash

U bent veel onderweg als vrachtwagenchauffeur. Het is dan ook niet vreemd dat uw vrachtwagen snel vies wordt. Laat daarom het wassen van een vrachtwagen of bedrijfswagen over aan een gespecialiseerde truckwash. Als u uw vrachtwagen wilt laten schoonmaken is een goed bereikbare truckwash dus ideaal. Kies daarom voor Truckwash 1, dé truckwash waar uw vrachtwagen er in een mum van tijd weer uitziet als nieuw. Door de grootste zorg voor uw vrachtwagen en voor het beste eindresultaat zorgen de ervaren schoonmakers ervoor dat uw vrachtwagen de beste zorg krijgt. Is de binnenkant ook aan een reinigingsbeurt toe? Ook dat neemt deze specialist u graag uit handen.

De binnenkant van uw vrachtwagen reinigen volgens de HACCP-richtlijnen door een ervaren truckwash

U heeft het misschien niet direct door, maar er zijn tal van redenen waardoor uw vrachtwagen vies wordt. Denk bijvoorbeeld aan het weer, aan zand en modder, maar ook aan afval dat rondzwerft. Het is daarom verstandig om deze regelmatig te laten reinigen door een ervaren truckwash. U wilt immers toch ook werken in een schone werkomgeving? Kies daarom voor de HACCP-cleaning van Truckwash 1. De binnenkant van de vrachtwagen wordt volledig gereinigd en drooggemaakt, waarna u een certificaat meekrijgt. Hierdoor kunt u bewijzen dat uw vrachtwagen voldoet aan de HACCP-richtlijnen. Wilt u tijd besparen? Laat dan direct ook de buitenkant van uw vrachtwagen reinigen door Truckwash 1. Zo gaat u altijd in een schone vrachtwagen weer de weg op.