Insig

Net zoals wij mensen gaan honden ook naar de kapper, alleen noemen we het dan een hondentrimsalon in de omgeving van Vught. Ons haar wordt op vele manieren behandeld en dat kan natuurlijk ook met de vacht van een hond. Bij een hondentrimsalon Vught zijn er diverse behandelingen beschikbaar voor je hond. Van grote tot kleine honden zijn hier welkom. Er zijn diverse behandelingen voor de verschillende soorten vachten. Zo kun je je grote viervoeter laten ontwollen, ontklitten, plukken of strippen. Naast de vacht behandeling kunnen de nagels ook geknipt worden. Te lange nagels vindt geen enkele hond fijn. Ook worden de oren en ogen van je hond schoongemaakt. Wanneer deze niet worden schoongemaakt bestaat de kans op ontstekingen en dat wil natuurlijk niemand voor zijn of haar hond. Sommige honden worden niet geknipt, maar geschoren. Bij hondentrimsalon Vught kan het allemaal.

 

Het beroep van een hondentrimmer

Iedereen kan hondentrimmer worden, maar of je je hond toevertrouwd aan iemand die geen cursus heeft gevolgd is nog maar de vraag. Bij de hondentrimsalon Vught weet je zeker dat je hond in goede handen is. En vind je het allemaal een beetje spannend dan kun je als baasje gewoon bij je hond blijven. Bij hondentrimsalon Vught bevindt je hond zich als het ware in een soort spa, je hond wordt gewassen, geföhnd en nog veel meer fijne en lekkere behandelingen. Wanneer wij een dagje gaan ontspannen en lekker worden verwend gebeurt dat bij onze hond in de hondentrimsalon Vught. Eens in de zoveel tijd moet de vacht van je hond even lekker gewassen worden en ook eens lekker even geknipt worden. Niet elke hond wordt geknipt zoals al eerder is gezegd, maar dat neemt niet weg dat je hond ook eens lekker verzorgd moet worden. Ga daarom eens met je hond naar hondentrimsalon Vught!Insig

In de zomer kunt u veel last hebben van muggen. De bekende oplossingen zoals muggenspray, een klamboe en horren plaatsen helpen helaas niet voldoende. Een muggenlamp kopen kan uw redding zijn, ze lokken de muggen en maken ze dood. En een bijkomend voordeel: ze maken niet alleen muggen dood, ook vliegen, motten en andere insecten moeten eraan geloven.

Hoe werkt een muggenlamp?

De meeste insectenlampen maken gebruik van een blauw licht, een UV-lamp. De muggen en andere insecten worden aangetrokken door het blauwe licht. Daarna worden ze gedood. Sommige muggenlampen doen dit door ze te elektrocuteren, andere door een kleefplaat of door een aanzuigsysteem. Het resultaat is bij alle muggenlampen hetzelfde: de muggen zijn niet meer in staat om u te kunnen steken. Bij de keuze voor welke muggenlamp geschikt is, moet rekening worden gehouden met waar de lamp geplaatst wordt. Wanneer de lamp geplaatst wordt in een ruimte waar eten wordt bereid, is het beter om er eentje aan te schaffen die gebruik maakt van een kleefplaat of aanzuigsysteem. Ook is het verstandig om een elektrische muggenlamp niet te gebruiken waar mogelijk brandgevaar is. Wanneer er wat grotere insecten op de vliegenlamp komen, kan het zijn dat deze twee spanningsdraadjes raken, waardoor het insect gaat roken en het vonkjes veroorzaakt.

Waar moet u op letten bij het aanschaffen van een muggenlamp?

Bij het kopen van een muggenlamp is het slim om te letten op het vermogen. Hoe lager het vermogen van de lamp, des te minder ruimte oppervlakte de lamp kan beschermen tegen muggen. Vaak staat er op de verpakking van de lamp voor welke grootte ruimte hij geschikt is. Ook is het handig om te letten op hoe goed de vliegenlamp schoon te maken is. Dit zal u na de vangst, helpen met het eenvoudig en snel schoonmaken. Wanneer u de juiste lamp heeft aangeschaft, zal u eindelijk verlost zijn van al die vervelende muggensteken. Bestel online op Ongediertemiddelen.nl.

http://ongediertemiddelen.nl/muggenlamp