Deze groothandel biedt decoratie ook aan via de webshop

Na een bezoek aan een groothandel met producten voor decoratie zorgt u ervoor dat het interieur van uw woning helemaal af is. Het liefst houdt u het bij één bezoek. U heeft immers geen zin om té veel tijd te besteden aan het afstruinen van verschillende showrooms. Bestel deze dan eenvoudig online bij de groothandel in decoratie! Op de website van ADC Guntlisbergen vindt u een uitgebreid aanbod aan potten, rekken, ornamenten en allerlei andere soorten decoratie die u toevoegt aan uw bestelling. Deze betaalt u volledig veilig waarna uw bestelling zo snel mogelijk naar u wordt verzonden in Nederland, België of Duitsland. Wilt u een geheel nieuw interieur kopen bij een groothandel? Dan bent u van harte welkom in de 15.000 m² grote showroom gelegen in Eindhoven.

Maak uw interieur compleet met de artikelen van de groothandel in decoratie

Er zijn verschillende woonartikelen en decoratie die u kunt gebruiken om de look van uw interieur helemaal af te maken. Denk bijvoorbeeld aan een mooie robuuste lamp om de industriële look van uw interieur helemaal af te maken. Een ijzeren plantenbak die uw woonkamer een uniek karakter geeft of een eigentijds rek voor in de keuken. Dat een veel meer vindt u in het uitgebreide assortiment van de groothandel in decoratie om uw interieur compleet te maken. Met meer dan 50 jaar ervaring in het handelen in allerlei meubelen en bijpassende decoraties is ADC Guntlisbergen uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt. Bij deze specialist bestelt u eenvoudig via de webshop, maar u kunt ook een bezoek brengen aan de 15.000 m² grote showroom in Eindhoven. 

Creëer een uniek interieur met de meubelen van een groothandel   

Met uw interieur laat u zien wie u precies bent. Wanneer u naar een interieur groothandel gaat, bent u vaak op zoek naar decoraties die net zo uniek zijn als uw eigen persoonlijkheid. Of u nu gaat voor een modern ingericht huis of juist voor een interieur met vintage meubelen, bij ADC Guntlisbergen vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Met een showroom van meer dan 15.000 m² aan interieur kunt u zich bij deze groothandel uren laten inspireren door alle unieke meubelen en bijpassende decoratie. Alles is zo opgesteld dat u telkens wordt verrast door unieke combinaties. Zoekt u iets specifieks, maar kunt u het niet vinden? Dan is deze specialist altijd bereidt om voor u een passend alternatief te vinden.