INSIG
Image default
Huishoudelijk

Deze glazenwasserij nabij Den Haag maakt gebruik van een tele-wash systeem

Als u kiest voor het bedrijf Raymond Westen als glazenwasserij in regio Den Haag en Westland voor het schoonhouden van de beglazing van uw bedrijfspand of kantoor, heeft u te maken met een bedrijf dat gebruikmaakt van een tele-wash systeem voor de glasbewassing. Dit betekent dat er bij dit systeem gebruik wordt gemaakt van gedemineraliseerd water. Dit is gewoon leidingwater waar het kalk, de mineralen en alle andere toevoegingen uit worden gefilterd. Het vuiloplossend vermogen van het water wordt verhoogd en dit zorgt ervoor dat het oppervlak streeploos en kleurloos opdroogt. De basis van dit systeem is een aangepaste aanhanger waarin een waterreservoir geplaatst is welke goed is voor 800 liter water. Verder is deze voorzien van een 100 meter lange slang, waterpompen en meerdere tele-wash stokken. Zo kunnen ze geheel zelfstandig draaien en kunnen twee mensen een middelgroot gebouw bewassen.

Voordelen van dit systeem

Deze glazenwasserij uit Wateringen, nabij Den Haag, maakt gebruik van dit systeem omdat het een groot aantal voordelen heeft. Het is namelijk een milieuvriendelijke manier van reiniging omdat er geen reinigingsmiddelen nodig zijn. Verder is er minder bevuiling en drogen de ramen vlek- en streepvrij op. Doordat ook de metaaldeeltjes uit het water gefilterd zijn, wordt ook het risico van statische oplading gereduceerd. Dit systeem kan gebruikt worden voor het reinigen van glas, maar ook kozijnen, lichtbakken en gevelbeplating. De aanhanger kan makkelijk geplaatst worden op plekken die anders moeilijker bereikbaar zouden zijn.

Kies voor een milieubewuste speler

Dit bedrijf is bewust bezig met het reduceren van het gebruik van schadelijke stoffen en biedt met het gebruik van het tele-wash systeem een milieuvriendelijke oplossing voor het reinigen van de ramen en kozijnen van uw pand. Ook bij de andere reinigingsmogelijkheden die deze glazenwasserij in regio Den Haag en Westland biedt, wordt het gebruik van schoonmaakmiddelen beperkt tot het minimum.