INSIG
Image default
Dienstverlening

De perfecte vakantie voor jou als alleenstaande ouder

Ben jij een alleenstaande ouder en wil je graag op vakantie met je kind(eren)? Maar zie je nogal op tegen al het geregel en zakt de moed je daardoor in de schoenen? Dat is niet zo gek. Als alleenstaande ouder komt er namelijk ook erg veel op je af als je je kind(eren) meeneemt op vakantie. Naast dat dit een onwijs bijzondere ervaring is, kan het soms ook heel vermoeiend zijn. Misschien ben je ook weleens toe aan even wat tijd voor jezelf, maar gaat dit niet omdat je kinderen veel aandacht van je vragen. Voor alleenstaande ouders die tegen dit veelvoorkomende probleem oplopen, is er een oplossing: een vakantie speciaal voor alleenstaande ouders!

Een onvergetelijke vakantie voor heel het gezin

Reisorganisatie One2gethertravel organiseert vakanties speciaal voor alleenstaande ouders, waarbij heel het gezin onbezorgd kan genieten. Tijdens deze groepsreis ontmoet je andere gezellige alleenstaanden en kun je al je ervaringen delen. Ook je kinderen hebben genoeg leeftijdsgenoten om zich heen om mee te kunnen spelen. Tijdens een dergelijke vakantie is er van alles mogelijk, maar niets is verplicht. Er worden activiteiten en excursies georganiseerd voor zowel jong als oud en er is altijd deskundige reisleiding aanwezig die jou 24/7 ondersteuning biedt. Klinkt heerlijk toch?

Heb je nog geen kinderen?

Heb je geen kinderen, maar zou je wel graag met andere reislustige leeftijdsgenoten op vakantie gaan? Kies er dan voor om deel te nemen aan een van de single groepsreizen die One2gethertravel organiseert. Het maakt voor deze reisorganisatie niet uit wat jouw leeftijd is. Ook voor 50+’ers worden onwijs gezellige single groepsreizen georganiseerd. Kies uit een van de vele locaties waar One2gethertravel naartoe gaat en ontdek of er in de gewenste periode een groep vertrekt. Je kunt het dichtbij huis houden en in Nederland of België op vakantie gaan, maar er vertrekken ook regelmatig single groepsreizen naar bijvoorbeeld Gambia of Curaçao.

Gerelateerde artikelen

Laat uw grond in Rotterdam afvoeren door een specialist

Uw daklekkage laat u snel en vakkundig verhelpen door een gecertifeerder dakdekker

Ruitersportzaak de Paardengruiter: kleurrijk te paard!