De meest unieke plek om te werken: wij vertellen je erover in deze blog

Zoekt u een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Een manier van ciruculair denken!

Bijzondere werklocaties in omgeving Amsterdam

Een kleine of grote werkruimte? Wij bieden een ruime keus die voldoet aan uw wensen. U kunt de ruimteshuren voor een dagdeel of de gehele dag. Wij laten de keuze aan u. Wij bieden circulaire evenementenruimtes aan die ten goede komen van de inspiratie. De ruimtes die wij aanbieden zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie hierdoor wordt het creatieve brein getriggerd. Wij beschikken over verschillende circulaire ruimtes. Zoekt een ruimte waar 100-200 gasten in kunnen? Of evenementenruimte voor maar een paar mensen. Onze unieke locatie is omringt door een grote tuin waar verschillende evenementen kunnen plaatsvinden. Als duurzame en circulaire evenementenlocatie in de omgeving van Amsterdam denken wij graag mee over de mogelijkheden die bij uw past. 

circulaire omgeving

Wij zorgen vooor een snelle internetverbinding, unieke locatie en kop koffie. Dit moet het creatieve brein van de medewerkers positief beïnvloeden. Want iemand die werkt in elke dag dezelfde werkomgeving werkt niet bevorderd. Doorbreek dit en kom werken op een bijzondere werklocatie in de buurt van Amsterdam. Wijbieden werkplekken aan die zorgen voor inspiratie en frisse ideeën. Dit geeft u of uw persoon net dat beetje extra inspiratie die ze nodig hebben. Naast het feit dat u werkt in een unieke omgeving. Deze circulaire werkplek biedt de faciliteiten om goed te werken en geïnspireerd te raken door de omgeving. Het uitgangspunt van C-Bèta is daarom ook om bijna geen gebruik te maken van nieuwe grondstoffen. Dit is waar wij voor staan. U gaat werken in  één van de meest speciale werkplek in Nederland, hier speelt circulair een belangrijke rol speelt. 

Evenementenlocatie

Wij zijn uniek in veel opzichten. Onze prachtige ruimte is omgetoverd tot unieke evenementenlocatie met uitsluitend circulaire materialen in Hoofddorp.  Uw gasten worden daarnaast ontvangen in een van de mooiste en uniekste evenementenlocatie in Amsterdan. Bij ons speelt circulair een zeer belangrijke rol. Wat je ook in gedachte hebt, het kan bij C-Bèta! Of je nu op zoek bent naar kleine of grote ruimtes. Bij ons bent u aan het juiste adres. Meer informatie over de ruimtes? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. En samen bieden we de oplossing die bij u past.

Bent u opzoek naar zo’n unieke werkplek of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. 

http://c-beta.nl/