INSIG
Dienstverlening

De kwaliteit van deze stalen trappen met houten treden is niet te evenaren

Laat stalen trappen met houten treden in Sprang-Capelle plaatsen door dé specialist: Holman Trappenmakerij. Deze unieke trappensoort is geschikt voor zowel het moderne interieur met industriële elementen als het klassieke interieur met landelijke woonaccessoires. De industriële uitstraling met de landelijke afwerking maken het een blikvanger in uw woning die bovendien volledig op maat gemaakt kan worden.

Ontdek welke elementen allemaal in uw trap verwerkt kunnen worden

Wilt u graag weten wat er mogelijk is voor uw woning in Noord-Brabant, Gelderland of Utrecht op het gebied van trappen? Laat dan een specialist van Holman Trappenmakerij uit Sprang-Capelle langskomen voor een adviesgesprek. Tijdens dit adviesgesprek wordt er samen met u gekeken wat uw wensen zijn met betrekking tot de stalen trappen met houten treden. Welke stijl moet overheersend zijn en welke elementen moeten er allemaal verwerkt worden? Wilt u bijvoorbeeld graag een leuning aan de trap of mogen het ‘vliegende’ treden worden? Hoeveel hout en hoeveel staal moet er gebruikt worden in het design? Wat uw wensen ook zijn, de specialisten van Holman Trappenmakerij doen er alles aan om droomtrap te produceren. Op deze manier krijgt u de stalen trappen met houten treden in huis waar u altijd van gedroomd heeft!

Plan direct een adviesgesprek in met de deskundige

Van Noord-Brabant en Gelderland tot Utrecht en Noord-Holland; deze specialisten komen graag bij u langs voor een adviesgesprek. Tijdens dat gesprek worden er metingen verricht om te kijken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van stalen trappen met houten treden. Op deze manier weet u zeker wat de mogelijkheden zijn en wat de eventuele kosten zullen worden. Uiteraard staat het u altijd vrij om vragen te stellen. De contactgegevens vindt u op de website van Holman Trappenmakerij. Hier staan eventueel ook gerealiseerde projecten. Wellicht haalt u hier nog inspiratie uit voor uw eigen stalen trappen met houten treden!

https://www.holman-trappenmakerij.nl/