INSIG
Image default
Aanbiedingen

De hoge kwaliteit van modern kunstgras maakt het dé oplossing voor veel situaties

Misschien heeft u vervelende herinneringen aan sportvelden van kunstgras uit uw kindertijd, die nare schaafwonden veroorzaakten bij het vallen en vervelend aanvoelden. Tegenwoordig is kunstgras zo ver ontwikkeld dat veel mensen niet eens doorhebben dat ze niet op natuurlijk gras rondlopen. Speciale basismaterialen zorgen ervoor dat verschillende soorten kunstgras voldoen aan de wensen van een hele rij verschillende omgevingen. Daardoor krijgt u de voordelen van deze ondergrond die vrijwel geen onderhoud nodig heeft, zonder de nadelen van een tweederangs optie.

Verschillende situaties waar kunstgras gebruikt kan worden

Voor sportvelden zijn er soorten kunstgras ontwikkeld die veilig zijn voor de huid, ook als u er een stuk overheen glijdt. Daarnaast is de lengte van het gras kort, zodat de bal goed rolt en is het gras zo stevig dat zelfs intensief dagelijks gebruik geen sporen achterlaat. Goede kwaliteit kunstgras is uv-bestendig en gaat rot- en schimmelvorming tegen. Daardoor is het ook uitermate geschikt voor plekken waar kinderen spelen, zoals in de (speel)tuin. Voor dergelijke situaties bestaan varianten die wat zachter zijn, maar nog steeds sterk genoeg om tegen het gebruik te kunnen. Ook binnen in huis wordt kunstgras steeds meer gebruikt, deze varianten zijn brandveilig. Siergras is speciaal gemaakt om er mooi uit te zien en andere vormen zijn geschikt voor op het balkon of op een plat dak. Hoe dan ook is het verstandig om goed rond te kijken alvorens kunstgras te kopen.

De beste plek om kunstgras kopen

U kunt natuurlijk kunstgras kopen bij een tuincentrum in de buurt, maar als u goed advies wil over het beste product voor uw wensen, dan kunt u beter bij een specialist op het gebied van kunstgras langsgaan. Kunstgrasgigant heeft winkels op verschillende plekken in Nederland. Bij hen vindt u het grootste aanbod in verschillende soorten kunstgras en de expertise die u erbij kan helpen om het beste product voor uw wensen te kopen.

https://www.kunstgrasgigant.nl/