De fietsenmaker in Breda, daar kom je verder mee!

U gebruikt uw fiets voor uw dagelijks vervoer. En dus moet uw fiets, net als uzelf, in goede conditie zijn. Toch kan er altijd wel iets kapot gaan, maar met de fietsenmaker Bikes 2 Enjoy in de buurt, staat u nooit lang stil! Wat er ook mankeert aan uw (sport)fiets, laat de reparatie over aan de vakmensen van Bikes 2 Enjoy. Men zorgt er te allen tijde voor dat uw fiets als nieuw is en u met een tevreden gevoel naar huis fietst. Ongeacht wel merk of type fiets u heeft. Dat is niet het enige waarvoor u bij de fietsenmaker in Breda, in de buurt van Bavel, terecht kunt. U kunt hier een nieuwe fiets kopen, men kan problemen omtrent uw e-bike oplossen en de ervaren reparateurs kunnen zelfs een fiets ombouwen tot een e-bike!

Gedegen onderhoud en reparatie bij fietsenmaker in Breda

Voor de reparatie van elke fiets komt u naar Bikes 2 Enjoy in Breda. Of het nu om uw opoefiets gaat, of een nieuwe e-bike, de fietsenmaker draait er zijn hand niet voor om. Tenzij hij een schroevendraaier gebruikt. Waar u ook problemen mee heeft: van een slaphangende ketting tot een kapotte binnen- of buitenband en van kapotte remmen tot beschadigingen aan het frame. Deze deskundige fietsenmaker in Breda, in de buurt van Bavel, heeft verstand van zaken. De vakmensen hebben uw fiets binnen no time weer gerepareerd. Bovendien kunt u hier terecht voor onderhoud waardoor uw fiets voorlopig weer tegen een stootje kan en zo gloed als nieuw fietst.

Fietsenmaker in Breda bouwt bestaande fiets om naar e-bike

Wist u dat u uw gewone fiets voor een zacht prijsje om kunt laten bouwen tot een echte e-bike? Informeer naar de mogelijkheden bij Bikes 2 Enjoy! Bij de fietsenmaker in Breda om precies te zijn. U profiteert dan van diverse voordelen. Zo is een omgebouwde e-bike over het algemeen lichter dan eentje uit een fabriek, kunt u de ombouwset altijd laten demonteren en laten monteren op een nieuwe fiets en onderdelen kunnen eenvoudig worden vervangen. Bovendien kunt u, indien gewenst, zelf uw fiets ombouwen tot e-bike. Kies uw ombouwset bij de fietsenmaker Bikes 2 Enjoy in Breda.