Insig

Als je kerstpakketten gaat samenstellen vind je het ook wel leuk als deze een beetje goed aansluiten bij het personeel waar je dit aan cadeau gaat doen. Houdt jouw personeel ook wel van een lekker drankje? Dan zijn de heerlijke kerstpakketten wijn  misschien wel perfect om samen te stellen of om een van de al samengestelde kerstpakketten wijn te gebruiken om cadeau te geven. In de kerstpakketten wijn zitten diverse soorten wijn die van een goede kwaliteit zijn. Je zult  niet zo snel een goedkope fles wijn van een minder goed merk in het pakket terug vinden. Je kunt uiteraard zelf bepalen hoe duur het pakket is en daarmee hangt dan ook de kwaliteit van de wijn samen.

 

Een pakket samenstellen

Kies je een al samengesteld kerstpakketten wijn dan kan je bijvoorbeeld kiezen uit een pakket dat alleen maar rosé bevat, maar een pakket met alleen maar rood en wit is ook een van de keuzes. Mocht je juist willen dat er een samenstelling wordt gemaakt van alle soorten wijn samen is daar ook al een mogelijkheid voor, maar als je zelf een voorkeur hebt voor een soort wijn, dan kan je dat ook doorgeven en wordt er een pakket voor je gemaakt waar dit in zit verwekt. Helemaal een eigen pakket samenstellen is ook een optie. Hierbij geef je eerst aan hoeveel budget je beschikbaar wilt stellen per pakket.

 

Budget

Wanneer je hebt aangegeven hoeveel geld je voor de kerstpakketten wijn over hebt, krijg je een overzicht van alle soorten wijn die je hierin kunt verwerken. Op die manier wordt het heel makkelijk om de kerstpakketten wijn samen te stellen. Ook kan je nadat je de soorten hebt uitgekozen een leuke verpakking kiezen om het pakket mee in te pakken. Zo zorg je ervoor dat het ook echt een cadeautje wordt om te geven.

 

 Een gepersonaliseerd cadeau is niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om voor jezelf te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een geboorteaankondiging met een persoonlijk cadeau? In ons blog geven we je een aantal leuke cadeau ideeën voor als je op zoek bent naar een uniek geschenk om een geboorte aan te kondigen.

 

Houten fotolijstje met echofoto

 

Een leuke manier om de geboorte aan te kondigen is met een houten fotolijstje. Op het fotolijstje kan je de due date graveren. Bijvoorbeeld baby Jansen due november 2020. In het fotolijstje stop je de echofoto. Vervolgens geef je dit als geschenk aan de aanstaande opa of oma. Of je zet het fotolijstje in je woonkamer neer en je maakt er zelf een foto van. De foto post je op Social Media en zo is het voor iedereen bekend dat er een klein wondertje op weg is.

 

Graveer een glas met de geboorteaankondiging

 

Het is ook leuk om een gepersonaliseerd cadeau aan de opa of oma te geven. Graveer bijvoorbeeld een whiskyglas met ceep calm you going to be a grandpa. Uiteraard kan je het ook in het Nederlands graveren. Dit is handig als je vader wat minder goed het Engels beheerst. Geef het glas cadeau met z’n favoriete whisky en je hebt een originele geboorteaankondiging.

 

Gepersonaliseerd cadeau met een puzzelstukje

 

Nieuw in de collectie zijn onze houten puzzelstukjes. Dit zijn natuurlijk originele cadeaus om een geboorteaankondiging mee te doen. Laat op één puzzelstukje de tekst graveren: Het missende stukje ontbreekt. Op het tweede puzzelstukje kan je graveren: Baby Jansen komt eraan. Geef het in een doosje aan de aanstaande opa en oma en je hebt een originele geboorteaankondiging. Met een gepersonaliseerd cadeau kan je echt alle kanten op.

 

Maak 2020 persoonlijk met een origineel cadeau

 

Een geboorteaankondiging is natuurlijk niet niets en dit wil je wel goed aanpakken. Daarom maken we 2020 extra persoonlijk met een gepersonaliseerd cadeau. Je kan zo laten zien dat je er echt tijd ingestoken hebt om er een uniek geschenk van te maken. Met deze cadeau ideeën kan je in ieder geval aan de slag om een cadeau extra persoonlijk te maken.

https://www.gegraveerdcadeau.nl/

Insig

In het algemeen mijn taken voor samenstellen van een kerst pakket is bestelling plaatsen voor ze. Dagelijks krijg ik een lijst met alle producten die een bedrijf wilt in een Kerstpakket en die ga ik inkopen bij een groothandel van goederen. Iedere keer verschilt deze lijsten want ene wilt elektronische apparaten en andere wilt voedsel. Er zit veel uitdaging in mijn en zelf moet ik ook altijd nieuwe producten gaan bedenken om te gaan inkopen. Je moet dus creatief zijn met wat je doet in een Kerstpakket. Besef op een dag dat je niks over hebt van een Kerstpakket dan weet je waar je voor staat. Help graag mensen en maak ze niet boos om de domste dingen want je weet niet wanneer je laatste dag op aarde is na het samenstellen van Kerstpakket die maar voor een klein bedrag weg gaat voor de klant. Het leven is in verandering, vandaag ben je heel blij maar morgen is dit niet de situatie. Geniet van elke moment van het leven want niks in gegarandeerd in deze periode van tijd want het is heel koud buiten en heel veel bedrijven Kerstpakket nodig hebben voor dat kerst nou voorbij is. nu moet ik tot tijd gekregen om nieuwe manier te bedenken voor promoten van onze diensten op het internet. Ik ben van plan om sociale media te gebruiken maar weet niet nog niet zeker. Als je nog ideeën graag hoor ik ze van jou zo snel mogelijk. Je kunt ze naar mij toesturen via een brief of kan ook een mail. Kies maar wat jij zelf het liefst wilt want ik ga je niet dwingen wat je moet doen om mij te helpen. Je helpt mij al heel goed en daar ben ik dankbaar voor. Voortaan stuur ik je ook kaartje met foto’s erop.

https://www.kranenkerstpakketten.nl/