Bijzondere manier van wimperextensions in Hengelo aanbrengen

Insig

Er wordt bij de salon waar de wimperextensions in Hengelo kunnen worden gezet alleen maar gewerkt met dierproefvrije producten en producten die zijn gemaakt in Europa. Hiermee voldoen ze aan de veiligheidseisen die er in de Europese Unie zijn gesteld. Je kunt vertrouwen op een zeer waardevolle behandeling en daarnaast dat er gebruik wordt gemaakt van kwalitatief goede producten waar je ook geen last van je huid door kan krijgen. Het aanbrengen van wimperextensions in Hengelo is natuurlijk al een behoorlijke stap op zich en dat wil je wel laten doen door een expert op dit gebied, die hier ervaring mee heeft en kennis heeft van de producten waar ermee wordt gewerkt. 

Techniek

Er wordt bij de salon van de wimperextensions in Hengelo gebruik gemaakt van een nieuwe en speciale techniek voor het aanbrengen van deze wimperextensions in Hengelo. Je krijgt de wimpers namelijk niet, zoals dat vaak werkt bij andere salons en wanneer je deze zelf kunt aanbrengen, in een keer op je eigen geplaatst. Het gaat op een zeer zorgvuldige wijze De wimpers worden stuk voor stuk op je eigen wimpers geplaatst, waardoor het heel echt en natuurlijk lijkt en niet nep eruit ziet. 

De wimperextensions in Hengelo plaatsen

Er wordt daarnaast voor de wimperextensions in Hengelo ook nog een speciale bonder gebruikt. Dit is bedoeld voor het niet beschadigen van de eigen wimpers. Wanneer de wimperextensions in Hengelo dan weer van je ogen af worden gehaald, zal je geen schade hebben aan je eigen wimpers en worden die niet mee getrokken. Daarnaast is de bonder die hiervoor wordt gebruikt niet schadelijk voor je ogen of je gezondheid, maar wordt er zoals eerder aangegeven alleen maar gebruik gemaakt van materialen die goed zijn en de materialen zijn ook nog eens vegan. Met het plaatsen van de wimperextensions in Hengelo kun je helemaal vertrouwen op de kunsten van de salon.