Bij een specialist kunt u terecht voor de perfecte hondenkar of Johnny Loco bakfiets

De Johnny Loco bakfiets is bij lange na niet het enige wat een specialist in fietskarren u te bieden heeft. Zo kunt u bij deze specialist ook terecht voor het kopen van een hondenkar. Zo’n kar is ideaal wanneer u uw hond mee wilt nemen, maar uw hond niet goed naast de fiets kan rennen. Hondenkarren zijn er in verschillende formaten, waardoor zelfs grotere honden in een speciale hondenkar passen. Wanneer u twijfelt of een hondenkar iets voor u is, dan kunt u advies inwinnen bij een specialist. Fietskar.nl heeft een uitgebreid assortiment van hondenkarren en biedt de beste merken zoals Doggy Ride en XLC. Daarnaast verkoopt Fietskar.nl ook een breed assortiment aan bakfietsen, fietskarren en bagagekarren. Hierdoor kunt u dus op één adres terecht voor zowel een Johnny Loco bakfiets als een hondenkar van Doggy Ride.

Een Johnny Loco bakfiets is praktisch én stijlvol!

Steeds meer mensen kiezen er tegenwoordig voor om een bakfiets aan te schaffen. En dat is niet verwonderlijk. Met een bakfiets zal er werkelijk een wereld voor u open gaan. Van het vervoeren van uw boodschappen tot het geven van een lift aan uw kinderen, met een bakfiets kan het allemaal. Wanneer u een bakfiets wilt kopen, is het verstandig om advies te vragen aan een specialist zoals Fietskar.nl. Fietskar.nl heeft een breed assortiment van verschillende bakfietsen. Denk bijvoorbeeld aan een Johnny Loco bakfiets. Deze bakfiets is niet alleen erg handig, maar ook nog eens erg stijlvol. Daarnaast is deze bakfiets verkrijgbaar in een elektrische versie zodat u minder hard hoeft te trappen. Wanneer u graag meer dan twee kinderen wilt vervoeren met uw bakfiets, kunt u in de bakfietsen van Johnny Loco een extra bankje monteren.

Alle accessoires voor uw Johnny Loco bakfiets of bagagekar vindt u bij een specialist

Heeft u reeds een bakfiets aangeschaft? Of wellicht een andere fietskar? Wellicht bent u dan geïnteresseerd in accessoires hiervoor. Hiermee kunt u het maximale uit uw bakfiets of fietskar halen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een speciale regenkap voor uw hondenkar of een afdekzeil voor uw bakfiets? Deze accessoires zijn soms erg lastig verkrijgbaar. Daarom kunt u het beste langs gaan of een webshop bekijken van een echte specialist als Fietskar.nl. Daar vindt u een uitgebreid assortiment aan accessoires voor uw bakfiets, hondenkar, bagagekar of fietskar. Zo verkoopt het bedrijf bijvoorbeeld extra bankjes voor in een Johnny Loco bakfiets en speciale wielbeschermers voor uw bagagekar. Daarnaast kunt u via de klantenservice of in de winkel in Hilversum ook altijd terecht voor persoonlijk advies of extra informatie.