Bier, fris, wijn, lunch of diner, bij het restaurant in Oss bent u altijd tevree

En dat restaurant in Oss heet De Nieuwe Wereld! Hier is er altijd en voor iedereen wel wat leuks te beleven. Eten met live muziek, een lekker afzakkertje, of een unieke lunch bijvoorbeeld. Bij De Nieuwe Wereld, kan het allemaal. En meer! De Nieuwe Wereld in Oss is immers veel meer dan een restaurant. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gezellige borrel met vrienden of collega’s? Of het nu weekend is of niet maakt niet uit bij dit restaurant: je kunt er 7 dagen per week terecht. De perfect gemixte gin-tonics, 50 verschillende (speciaal)bieren en de gezellige sfeer van dit restaurant zijn de perfecte basis voor een geslaagde borrel.

Geniet van unieke menu’s bij een restaurant in Oss

Ben je op zoek naar een leuk restaurant in Oss? En heeft u zin om eens iets nieuws te proberen? En daarbij ook nog eens uitstekende service ontvangen? Kom naar De Nieuwe Wereld! Zo zijn er van maandag tot woensdag de ‘Benefit Days’. Op deze dagen kun je er smullen van een heerlijk driegangendiner voor een erg voordelige prijs. Elke donderdag staat het restaurant in Oss in het teken van ‘Throwback Thursday’. Zo kun je er elke donderdagavond genieten van burgers, bier en vinyl muziek. Op vrijdag is het natuurlijk tijd om het weekend in te luiden. En hoe kun je dit nu beter doen dan met speciaalbier of cocktails? Juist! Daarom kun je bij De Nieuwe Wereld, het gezelligste restaurant van Oss, elke vrijdag terecht voor ‘Hello Friday’. 

Van maandag tot zondag genieten van het leven in een restaurant in Oss

Ook doordeweeks mag je best eens een beetje uit de ban springen toch? Vroeg genoeg beginnen, dan lig je alsnog op tijd op bed! Dan moet dat wel kunnen natuurlijk. Genieten van een heerlijke lunch met vrienden of collega’s, even geen zin om te koken of even ontsnappen aan de drukke werkweek met een gezellige borrel ’s avonds. Een restaurant in Oss, namelijk De Nieuwe Wereld, is om deze reden dan ook de hele week door geopend: van maandag tot en met zondag. Je kunt er elke dag van de week terecht voor een kop koffie, lunch, diner of zelfs een borrel. Zo maak je van elke dag een feestje!