Bespaar geld met een Amerikaanse vouwdoos

Bijna alle producten worden verpakt in een Amerikaanse vouwdoos. Hierdoor kunnen producten kosteneffectief worden ingepakt. Doordat deze doos op te vouwen is, neemt de opslag en het vervoer ervan weinig ruimte in beslag. Zo worden deze dozen eenvoudig in grote aantallen tegelijkertijd vervoerd. Daarnaast is het bedrukken van dozen erg gemakkelijk. Of u nu fullcolour afbeeldingen, enkel tekst of uw bedrijfslogo wilt laten plaatsen, met de Amerikaanse vouwdoos kan het allemaal. Waar u deze het beste kunt bestellen? Bij een specialist als Mudropak. Zij zorgen ervoor dat de dozen snel en correct worden geleverd en dat u enkel topkwaliteit ontvangt. 

Het bedrukken van dozen gebeurt snel en efficiënt

Na het bedrukken van dozen wilt u deze zo snel mogelijk in huis hebben. Dat snappen de specialisten ook. Zij zorgen voor een snelle productie van Amerikaanse vouwdozen, zodat u nooit lang hoeft te wachten. Hoe zij dit voor elkaar krijgen in een korte tijd? Dankzij perfect afgestelde machines wordt onder andere de Amerikaanse vouwdoos zo effectief mogelijk gedrukt. Of u nu een logo wilt laten bedrukken, een fullcolour afbeelding of enkel de tekst, het is allemaal mogelijk als u een specialist in het bedrukken van dozen inschakelt. Benieuwd naar wat zij voor uw dozen kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ze op.

Een Amerikaanse vouwdoos in elk gewenst formaat

De meest klassieke doos is een Amerikaanse vouwdoos. Vaak is een Amerikaanse vouwdoos de eerste doos die u in gedachten heeft. Deze doos van golfkarton kan zowel aan de boven- als onderkant dichtgevouwen worden. Deze schaft u bij een specialist, genaamd Mudropak, eenvoudig aan voor het verpakken van al uw producten. Heeft uw product een bijzondere maat? Geen probleem. Door de efficiënte manier van produceren zorgen zij ervoor dat u de doos ontvangt in de gewenste maat. Wist u dat het ook mogelijk is om uw logo of een tekst te laten bedrukken op de dozen? De specialisten van Mudropak vertellen u hier graag meer over als u contact met ze opneemt.