Functie

Voor Sinterklaasklanten zijn wij op zoek naar een compleet aanbod aan netwerkbeheerders.

Ze zijn gespecialiseerd in het verlenen van IT-ondersteuning aan verschillende klanten op het gebied van server, netwerk, cloud, … enz.

Samen met de andere leden van uw team weet u hoe u klanten tevreden kunt stellen met de ondersteuning van een complete IT-infrastructuur.

U kunt goede resultaten behalen door op afstand en / of duidelijke communicatie met klanten.

Omdat de diensturen na kantooruren niet stoppen, moet je maandelijks 1 week werken.

Aanbod

 • Fulltime, vaste aanstelling
 • Marktconforme vergoedingen en aanvullende juridische voordelen zoals vennootschapsrecht
 • Energiek team dat ondernemerschap, innovatie en ontwikkeling ondersteunt
 • Je komt uiteindelijk terecht in een snelgroeiend bedrijf

Jouw profiel

 • U kunt vlot en duidelijk communiceren en vriendelijk zijn naar klanten.
 • Je hebt een bachelordiploma in IT of het equivalent verkregen door ervaring.
 • Je hebt analytisch vermogen en een sterk probleemoplossend vermogen.

Kennispakket:

 • Microsoft-serverbesturingssysteem boven versie 2003
 • MS Exchange lokaal en cloud
 • MS O365-kantoorsuite, deelpunt
 • Extern bureaublad (RDP)
 • Netwerk: gezond verstand-schakelaar, router, firewall, VLAN, VPN, VoIP

Identificeer fouten, incidenten en abnormale omstandigheden, diagnosticeer en neem corrigerende maatregelen, wijs software en netwerkinfrastructuur toe en bied deze aan (toewijzing, herverdeling), voer onderhoudsinterventies op afstand uit op de gebruikersinfrastructuur, bepaal en volg toegangsrechten op basis van gebruikers of gebruikerskenmerken , Opvolgen en actualiseren van de configuratie en architectuur van het informatiesysteem volgens de ontwikkeling

Professor Bach Toegepaste Informatica Professor Bach Toegepaste Informatica: Systeem- en Netwerkbeheer

https://www.vindazo.be/vacatures/netwerkbeheerder.html

Wanneer u een BHV-diploma heeft behaalt, is het van belang om regelmatig op herhalingscursus te gaan. Op die manier frist u uw geheugen weer even op over alle stof die destijds behandeld is. Herhalingslessen zijn van groot belang, omdat u daarmee de eerder geleerde kennis en vaardigheden op hoog niveau behoudt. Heeft u een BHV Basisopleiding of een EHBO Opleiding gevolgd en zou u graag een BHV herhalingscursus willen volgen? Dit doet u bij BHV Zuid-Holland, dé specialist op het gebied van bedrijfshulpverlening. Hier kunt u uitstekend terecht voor diverse BHV herhalingscursussen waarbij de instructeurs werkzaam zijn in de praktijk!

Diverse BHV herhalingscursussen

Om uw BHV diploma te mogen behouden, dient u verschillende onderdelen te volgen. De onderdelen Brand & Ontruiming en Eerste Hulp volgt u bij hen in twee dagdelen. Een BHV herhalingscursus verzorgen zij in een zeer ontspannen omgeving en sfeer waarin iedereen het naar zijn zin heeft. Dit wordt gedaan in hun eigen unieke trainingscentrum. Verschillende professionals zoals een brandweerman of ambulancemedewerker ensceneren dan diverse Eerste Hulp- en Brandsituaties. Dit wordt gedaan volgens dagelijkse ervaringen in de praktijk. Dit zorgt voor een zeer realistische manier van leren en bovendien komt hetgeen perfect overeen met situaties die in praktijk kunnen voorkomen.

Een uitgebreid trainingscentrum

BHV Zuid-Holland beschikt over een uitgebreid trainingscentrum in Den Haag, nabij Westland dat gemakkelijk bereikbaar is. Deze trainingsruimtes zijn zo realistisch mogelijk gemaakt en bevatten bovendien ook diverse ruimtes die een spiegel van de werkelijkheid vormen. Hier bieden zij diverse BHV herhalingscursussen aan, waaronder EHBO Herhaling, Kinder EHBO Herhaling, Ploegleider BHV training. De kosten van een BHV herhalingscursus zijn verschillend per BHV herhalingscursus, vraag dit daarom na wanneer u een BHV herhalingscursus wilt volgen. Inschrijven doet u direct en zeer eenvoudig via hun website. Mocht u nog vragen hebben, schroom dan niet om telefonisch contact op te nemen.

https://www.bhvzuidholland.nl/

Bent u een professional die zonnepanelen plaatst of wilt u dit graag worden? Dan is het belangrijk om de juiste kennis op te doen met een van de vele vakgerichte opleidingen die er beschikbaar zijn, zoals een cursus over het plaatsen en onderhoud van zonnepanelen. De laatste jaren hebben zonnepanelen zich werkelijk in de samenleving gevestigd – veel mensen kiezen voor een ecologisch alternatief voor energie. Om ervoor te zorgen dat deze installaties allemaal volgens de richtlijnen worden aangelegd, is het belangrijk om een cursus over zonnepanelen te volgen en regelmatig uw kennis op te frissen met vakgerichte opleidingen. Omega Training voorziet hierin.

Welke opleidingen zijn er allemaal beschikbaar?

Wanneer u meer wilt leren over zonnepanelen tijdens een van de vakgerichte opleidingen, moet u eerst kiezen welke cursus bij uw leerdoelen past. Bij Omega Training worden twee leerlijnen aangeboden: Inspecteur Zonnepanelen en Installateur Zonnepanelen. De leerlijn voor Inspecteur bestaat uit verschillende vakgerichte opleidingen, waarbij u tijdens iedere cursus meer leert over zonnepanelen en hoe u deze moet inspecteren op de geldende richtlijnen. Een regelmatige inspectie van zonnepanelen is namelijk erg belangrijk voor de eigenaren – zo blijven zij verzekerd van goed werkende en energie-opwekkende panelen. De leerlijn voor Installateur bestaat uit een cursus met basiskennis, waarna u nog een opvolgende cursus kunt volgen voor ‘Erkend Zonnestroom Installateur’. Hiermee verdiept u uw kennis én heeft u een certificaat van erkenning, een kenmerk waar veel klanten naar kijken.

Plan uw cursus in

Wilt u ook inspecteur of installateur van zonnepanelen worden dankzij vakgerichte opleidingen, of wilt u een cursus volgen om uw kennis op te frissen? Wat de situatie ook is, neem contact op met Omega Training om de mogelijkheden voor het vergroten van uw kennis te bespreken. Op de website vindt u alle vakgerichte opleidingen en cursussen die beschikbaar zijn, alsmede de contactgegevens om uzelf in te schrijven. Wacht niet langer en maak de volgende stap!

Test-automatiseerder / Performancetester – Utrecht

Uw belangrijkste focus is testautomatisering en prestatietesten. Ook op het gebied van security testen kun je jezelf verder ontwikkelen. In een niet-functioneel testteam implementeer je testen op een duurzame manier en weet je de waarde die het genereert te interpreteren. Omdat je een expert bent op twee gebieden, moet je je collega’s in de beginfase begeleiden en begeleiden. Daarom behoort het tonen van uw leiderschapsvaardigheden en het nemen van beslissingen om uw carrière te bevorderen tot uw vermogen. Omdat je sterke analytische en communicatieve vaardigheden hebt, ben je van onschatbare waarde op de volgende gebieden:

Implementeer, ontwikkel verder en zorg voor succesvolle testautomatisering en prestatietests.

Organiseer testautomatisering en kies overzichtelijk de juiste methode.

Het technische testveld continu verbeteren. Een belangrijk aandachtspunt is de verschuiving naar links van de activiteit.

Instructeer en begeleid primaire prestatietesters.

U kunt uw stoelen klaarmaken op een locatie met uitzicht op het Test Competency Center (TCC) van Utrecht Centraal Station. De afdeling werkt rond een breed scala aan ontwikkelingsmogelijkheden, kennisdelingsruimte, projectdiversiteit en de mogelijkheid van flexibel werken. Daarnaast is TCC op zoek naar innovatie op het gebied van testen, tools en agile werken. Voor klanten en medewerkers ligt het beste binnen TCC. Iedereen op de afdeling behandelt zijn / haar werk op een professionele en enthousiaste manier. Testen is niet voor niets een vak geworden dat NS serieus neemt.

Jij brengt dit

Het laagste niveau van HBO werken en denken.

Minimaal 2 jaar technische testervaring.

Ervaring met agile testautomatisering.

Veel ICT-kennis en programmeerervaring.

Ervaring met JMeter of Loadrunner.

Heb Java-programmeerervaring.

Houd altijd de drang om vooruitgang te boeken.

Op NS kunt u rekenen

Werken bij NS betekent dat je het verschil kunt maken op het gebied van duurzame mobiliteit. Je maakt deel uit van een organisatie die midden in de samenleving staat en de ontwikkeling van Nederland heeft gestimuleerd. Als een van de grootste werkgevers van Nederland bieden we echter meer diensten. Neem voor deze functie het volgende op: 

Het totale maandelijkse maximum salaris is 5.149,08 euro (op basis van 36 uur werk per week).

Werk 36 uur per week.

5 weken (180 uur), op basis van fulltime werk + 1,1 weken persoonlijk budget.

Drie christelijke feestdagen kunnen worden vervangen door drie niet-christelijke feestdagen.

3% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld en uitstekende pensioenregeling.

Uw treinreizen in tweede klasse zijn gratis; voor reizen in eerste klasse kan een kleine persoonlijke vergoeding nodig zijn.

Gratis treinreizen voor uw gezin tijdens de daluren.

Na 1 jaar bij NS gewerkt te hebben, krijg je korting op Europese treinreizen.

Professionele ontwikkelingsmogelijkheden en selectieplannen.

Mogelijkheid om thuis te werken en flexibele werktijden (in overleg).

Als het goed werkt, krijg je na een jaar een vast contract.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/klanten-vinden.html

Mobile app developer

Over de functie

Als app ontwikkelaar bij de departement digital instituten ben jij eenheid van het app team dat verantwoordelijk is voor de continuïteit, het optimaal werken en het doorontwikkelen van onze websites en apps. Een groot onderdeel van je werk kronkel je mee in een agile scrum team en vertaal je business willen ( user stories ) naar een integraal werkend product. Het is jouw uitdaging om met je kennis en ervaring oplossingen te creëren die tegemoet komen aan de willen van de productowner.

We zijn op zoek naar een geoefend app ontwikkelaar met een echt technisch hart. Dit zijn jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden
•het is jouw verantwoordelijkheid om de beschikbaarheid, stevigheid en continuïteit van de aan jouw toegewezen applicaties te beloven
•je bent de gesprekspartner voor de business en maken de vertaalslag van functionele specificaties naar een technische vraag
•je bent niet bang om kritisch te zijn naar je productowner en je weet snel je weg te traceren hierbinnen de lichaam
•je zorgt voor inzicht in de informatieketen hierbinnen donen en past dit inzicht toe om kwaliteit, efficiency, impact van veranderingen en de continuïteit van de informatieketen te beloven bij inwonende en externe dienstverleners
•je zorgt voor een correcte en tijdige inschrijving, diagnose en vraag van verstoringen ( incidenten ) en problemen in de dienstverlening. Je schakelt met inwonende en/of externe leveranciers voor het uitpluizen van de incidenten en problemen en toetst de kwaliteit van de vraag
•je bent divisie van een multidisciplinair agile scrum team voor het bc app don en vertaalt user stories naar een goed werkend en getest product. Het team werkt in korte en vaste cycli van drie weken ( sprints ). Je aanleveren in de sprints bijeen met je teamleden een belangrijke bijdrage in de optimalisatie. Na elke spurt wordt een werkende release in vervaardiging genomen
•jouw rol in het bc app team zal meestens gestructureerd zijn op het voorts ontwikkelen van de ios app en de mobile gateway in samenwerking met externe leveranciers

Wat neem je mee?

•een afgeronde ict educatie op hbo niveau
•minimaal jaar werkervaring in een soortgelijke functie in de energie- of vergelijkbare beroepsgroep
•je hebt een sterke hands on tijdgeest, kneden je snel nieuwe goedje eigen en durft daarnaast de regie te consumeren
•je beschikt over analytische vaardigheden
•aantoonbare werkervaring in agile scrum teams
•aantoonbare werkervaring met web technologie waaronder php en sql
•aantoonbare werkervaring in app development voor ios
•kennis en ervaring in app development voor android is een pré
•it servicemanagement gerelateerde vakopleidingen ( itil, asl, bisl )

Wat bieden wij?

Ongeacht voetlicht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op uitjes en producten. En wist je dat je bij een volledig dienstverband maar liefst vrije dagen per jaar hebt? zo kun je werk en privé toegevoegd goed in balans houden.

Bedrijfsinformatie

Is onderdeel van de beursgenoteerde groep. Is actief in landen, met mondiaal medewerkers. Als groepering is het onze opdracht om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. Bestaat uit kerkdiensten en energie. Tezamen voorspellen we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van bb en bc, van geringe tot volwassene klanten, van terneuzen tot delfzijl. Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar fabriceren van duurzame energie, het streven de klimaatveranderaing tot een ondergrens te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en biogas.

Contactinformatie

Dit betreft een volledig functie met taxistandplaats zwolle. Spreekt deze vacature je aan? reageer dan meteen.

https://www.vindazo.nl/keywords/business-developer.html

Insig

Heb je ervaring als hypotheekacceptant en denk je weleens na over een volgende stap in de carrière? Misschien is detachering dan voor jou de perfecte keuze. Hierbij krijg je de kans om in een relatief korte tijd heel veel ervaring op te doen bij verschillende, gerenommeerde opdrachtgevers. Zo kun je op professioneel vlak flinke stappen maken en laten zien wat je kunt. Een mooie kans voor ambitieuze hypotheekacceptanten!

 

Regelmatig vacatures voor jou als hypotheekacceptant

Het detacherings- en recruitmentbureau Rochewood heeft regelmatig vacatures hypotheekacceptant voor hypotheekacceptanten die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière en hun ambities willen realiseren. Treedt in dienst en vervolg je loopbaan als gedetacheerd hypotheekacceptant bij een van de gerenommeerde opdrachtgevers. Je wordt lid van een team van gelijkgestemde, ambitieuze professionals die zich, net als jij, inzetten in uitdagende opdrachten.

Deze opdrachten kunnen veeleisend zijn, maar bieden ook veel leermogelijkheden helemaal als de opdracht perfect aansluit bij jouw specifieke kennis en vaardigheden. Zo doe je in hoog tempo veel ervaring op, neemt je kennisniveau toe en maak je ook op persoonlijk vlak grote stappen.

Rochewood faciliteert deze groei op een bijzondere manier. Om je voor te bereiden op toekomstige opdrachten krijg je een opleidingsbudget dat je naar eigen inzicht kunt benutten en natuurlijk heb je altijd een heel team om je heen waarop je kunt vertrouwen. Een team dat je steunt en waar je altijd terecht kunt voor antwoorden op jouw vragen. Daarnaast zul je worden gecoacht door een ervaren accountmanager die je helpt om je doelen te bereiken. Kortom, er is geen betere stap denkbaar voor ambitieuze hypotheekacceptanten dan te reageren op een van de vacatures voor hypotheekacceptanten.

 

Reageren op een vacature als hypotheekacceptant?

Wil je reageren op een vacature als hypotheekacceptant? Op de website van Rochewood vind je een aantal vacature mogelijjkheden, maar je kunt ook een open sollicitatie insturen. 

Jouw sollicitatie is het meest kansrijk als je de nodige werkervaring hebt als hypotheekacceptant en de benodigde wft-certificaten hebt behaald. Hoe wil je dat jouw toekomst eruit ziet? En wat heb je ervoor over om die toekomst te realiseren? Samen zorgen we ervoor dat jij de volgende stap zit in jouw vak als hypotheekacceptant.

Bekijk de hypotheek gerelateerde vacatures

Insig

Met een coach uit de omgeving van Nijmegen werk je aan verschillende thema’s en vraagstukken om jouw persoonlijke ontwikkeling naar ene hoger niveau te tillen. Leer beter omgaan met werkstress of leer reële eisen aan jezelf te stellen. Het is belangrijk dat je sterk in je schoenen staat zodat je leert hoe je jouw eigen grenzen goed kunt bewaken. Door te vertrouwen op een coach uit de buurt van Nijmegen krijg je praktische handvaten om sterker in je schoenen te staan en je doelen te behalen.

Kies voor loopbaancoaching en ontdek jouw sterke kanten

Natuurlijk kan het ook zijn dat je op professioneel gebied vast lijkt te lopen. Misschien komen er binnenkort reorganisaties bij jouw bedrijf aan en twijfel je over jouw positie. Maar het kan ook gebeuren dat je zelf onzeker bent over je werktevredenheid. Het zou zomaar mogelijk zijn dat je ergens anders meer uitdaging vindt en jezelf meer ontwikkelt. Dat zijn allemaal zaken die je met loopbaancoaching bij een bureau nabij Nijmegen ontdekt. Naast een reguliere lifecoach vind je hier namelijk ook loopbaancoaches die samen met je gaan kijken naar jouw professionele groei. Met meer dan 25 jaar ervaring is het wellicht prettig om te vertrouwen op de professionals van MD-act uit de buurt van Nijmegen voor loopbaancoaching. Haal jezelf uit het bekende jasje en ontdek wat er nog meer mogelijk is voor jou.

Start jouw traject met een intake

Of je nu langsgaat bij een reguliere coach bij MD-act dicht bij Nijmegen of een traject volgt voor loopbaancoaching, je zult altijd meer te weten komen over jouw kwaliteiten en sterke kanten. Dit maakt je niet alleen een sterker persoon, maar ook een enorme aanwinst voor je huidige of toekomstige werkgever. Neem contact op met de coaches van jouw werkgebied om een intake te plannen en zet de eerste stappen voor jouw nieuwe toekomst.

Insig

Er zijn allerlei redenen om een NLP Practitioner opleiding te gaan volgen. Een NLP Practitioner opleiding is zeer geschikt wanneer je mensen beter wilt leren coachen, begeleiden of aansturen. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en is in principe een methodiek voor training, coaching en communicatieverbetering. Bij NLP staat het brein dan ook centraal. Tijdens de opleiding leer je onbewuste patronen in denken en gedrag te herkennen en ga je op een andere manier kijken en luisteren naar wat mensen doen en zeggen. Dit biedt ontzettend veel inzicht.  

Het volgen van een verkorte NLP Practitioner opleiding

Heb je weinig tijd om een NLP Practitioner opleiding te volgen, omdat je al bezig bent met een andere opleiding of veel aan het werk bent? Geen probleem. Bij RaVisie is het namelijk mogelijk om in slechts één week deze opleiding te volgen. Een groot voordeel is dat je sneller en effectiever leert wanneer je jezelf helemaal onderdompelt in de wereld van NLP. De NLP Practitioner opleiding van RaVisie bestaat uit zeven lesdagen die aan één stuk plaatsvinden met daarnaast nog twee oefendagen. Op deze manier combineer je een NLP Practitioner opleiding eenvoudig met jouw huidige opleiding of werk.

Hoe verloopt een opleiding?

Wanneer je een NLP Practitioner opleiding volgt bij RaVisie, luister je niet urenlang naar een theoretisch verhaal, maar ben je juist veel bezig met oefenen. Er worden dagelijks een aantal onderwerpen behandeld, die je vervolgens direct in praktijk brengt door oefeningen uit te voeren met andere deelnemers. Uiteraard ontvang je een overzichtelijk werkbroek waarin alle NLP lesstof en technieken terug te vinden zijn. Wil je een NLP opleiding volgen bij RaVisie? Bekijk dan de website voor meer informatie, stuur een e-mail of neem telefonisch contact op. Je kunt je onder andere laten informeren over overnachtingsmogelijkheden, eventuele kortingen, fiscale aftrek en dergelijke.  

https://ravisie.nl/

Insig

Voor niveau 2, 3 en 4 is het op het MBO verplicht om centrale examens op het gebied van Nederlands en rekenen te maken. Gaat het om een opleiding van niveau 4? Dan is ook het Engels examen verplicht. Wanneer u deze examens wilt afnemen, is het belangrijk dat u voldoet aan de landelijke regels van het College voor Toetsen en Examens. Wilt u de zorgen omtrent het houden van MBO examens, bijvoorbeeld voor het halen van een VCA diploma uit handen geven? Het kan door een specialist zoals Eureka Examens in te schakelen. Zij zijn dé partner wanneer uw medewerkers bijvoorbeeld een cursus hebben gevolgd en u wilt dat zij digitaal getoetst worden om zo een geldig certificaat te ontvangen. Ook helpen ze u wanneer u zelf een cursus heeft opgesteld en hier een betrouwbaar diploma aan wilt koppelen.

Hulp nodig bij het verkrijgen van een VCA diploma voor uw werknemers?

Als u een bedrijf heeft waar er in een risicovolle situatie wordt gewerkt, is het noodzakelijk dat uw medewerkers in het bezit zijn van een geldig VCA diploma. Wanneer zij dit hebben, verzekeren zij u als werkgever ervan dat zij over de juiste kennis beschikken om op een veilige manier te werken. Daarbij levert het nog meer voordeel voor u op wanneer uw medewerkers een VCA diploma hebben. U laat op deze manier zien dat u een betrouwbare opdrachtnemer bent en dat u weet hoe het zit met de regelgeving in uw sector. Als gevolg, zullen opdrachtgevers eerder met u in zee gaan. En laten we eerlijk zijn, dat is toch waar u het als ondernemer allemaal voor doet?

Schrijf uw medewerkers vandaag nog in om hun VCA diploma te halen!

Zijn enkele van uw medewerkers nog niet in het bezit van het VCA diploma? Dan zijn er verschillende opties. Wanneer het om één of een paar medewerkers gaat, kunnen zij zich het beste inschrijven bij een VCA examenafname in de buurt om individueel het diploma te halen. Gaat het echter om een grote groep medewerkers? Dan kunt u ook groepsgewijs het examen in-company afleggen. Hiermee bespaart u tijd, maakt u het uzelf gemakkelijk en zorgt u er in één keer voor dat al uw medewerkers over dezelfde belangrijke kennis beschikken. Met een in-company training van Eureka Examens bent u weer klaar om vele jaren veilig te werken.

Insig

NIKTA is een vakkundig bedrijf waar u uw VCA examen kunt halen. Dit kunt u op meerdere manieren doen! Kies bijvoorbeeld voor een VCA examen door middel van een open inschrijving. Zo heeft u de mogelijkheid om op 19 locaties het examen te behalen. Als u last heeft van dyslexie of moeite heeft met lezen biedt deze specialist een speciaal voorlees examen aan. U krijgt een koptelefoon op waarbij de vraag zo vaak wordt voorgelezen als u zelf wilt. Als u een organisatie heeft, waarbij u meerdere werknemers wilt voorzien van een VCA examen biedt deze specialist een groepsexamen aan. Dit is geschikt voor groepen vanaf 7 kandidaten en wordt afgenomen op de door u gewenste locatie. Heeft u met spoed een VCA diploma nodig? Tot 50 uur van tevoren kunt u een spoedexamen aanvragen bij dit professionele bedrijf.

Ontvang advies op maat bij een bedrijf waar u ook uw VCA examen kunt halen

U beschikt over een eigen onderneming. Wilt u dat werknemers het VCA examen halen? NIKTA helpt u graag verder. VCA staat voor VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) Checklist Aannemers. In steeds meer branches wordt het verplicht om werknemers op de werkvloer te hebben die een VCA diploma bezitten. Bij de specialist kiest u uit verschillende VCA examens. Indien u twijfelt over welke VCA u nodig heeft, geeft die bedrijf u graag advies op maat. Met het B-VCA (Basisveiligheid) laat u zien dat u de basiskennis bezit van VGM. Als u operationeel leidinggevende bij een aannemer bent is het verstandig om het VOL-VCA diploma te behalen. En VIL-VCU is verplicht als u bijvoorbeeld intercedent of leidinggevende bent van een uitzendbureau. Neem contact op met NIKTA en bespreek uw situatie.

Haal uw VCA examen bij een specialist en profiteer van vele voordelen

Haal uw VCA examen bij een professioneel bedrijf. U profiteert altijd van de persoonlijke service van NIKTA. Op de website downloadt u gratis een proefexamen. Zo weet u zeker dat u alle kennis bezit voor het echte examen. NIKTA stuurt u gratis een sms als bevestiging en ter herinnering voor het VCA examen. Deze specialist werkt met laptops, dit betekent dat u direct na het examen de (voorlopige) uitslag al te zien krijgt. Is de uitslag positief? U krijgt de volgende werkdag het diploma en het pasje al thuisgestuurd. Daarnaast staat u de volgende werkdag voor 12:00 uur als geslaagde kandidaat in het Centraal Diploma Register.