Insig

Heb je ervaring als hypotheekacceptant en denk je weleens na over een volgende stap in de carrière? Misschien is detachering dan voor jou de perfecte keuze. Hierbij krijg je de kans om in een relatief korte tijd heel veel ervaring op te doen bij verschillende, gerenommeerde opdrachtgevers. Zo kun je op professioneel vlak flinke stappen maken en laten zien wat je kunt. Een mooie kans voor ambitieuze hypotheekacceptanten!

 

Regelmatig vacatures voor jou als hypotheekacceptant

Het detacherings- en recruitmentbureau Rochewood heeft regelmatig vacatures hypotheekacceptant voor hypotheekacceptanten die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière en hun ambities willen realiseren. Treedt in dienst en vervolg je loopbaan als gedetacheerd hypotheekacceptant bij een van de gerenommeerde opdrachtgevers. Je wordt lid van een team van gelijkgestemde, ambitieuze professionals die zich, net als jij, inzetten in uitdagende opdrachten.

Deze opdrachten kunnen veeleisend zijn, maar bieden ook veel leermogelijkheden helemaal als de opdracht perfect aansluit bij jouw specifieke kennis en vaardigheden. Zo doe je in hoog tempo veel ervaring op, neemt je kennisniveau toe en maak je ook op persoonlijk vlak grote stappen.

Rochewood faciliteert deze groei op een bijzondere manier. Om je voor te bereiden op toekomstige opdrachten krijg je een opleidingsbudget dat je naar eigen inzicht kunt benutten en natuurlijk heb je altijd een heel team om je heen waarop je kunt vertrouwen. Een team dat je steunt en waar je altijd terecht kunt voor antwoorden op jouw vragen. Daarnaast zul je worden gecoacht door een ervaren accountmanager die je helpt om je doelen te bereiken. Kortom, er is geen betere stap denkbaar voor ambitieuze hypotheekacceptanten dan te reageren op een van de vacatures voor hypotheekacceptanten.

 

Reageren op een vacature als hypotheekacceptant?

Wil je reageren op een vacature als hypotheekacceptant? Op de website van Rochewood vind je een aantal vacature mogelijjkheden, maar je kunt ook een open sollicitatie insturen. 

Jouw sollicitatie is het meest kansrijk als je de nodige werkervaring hebt als hypotheekacceptant en de benodigde wft-certificaten hebt behaald. Hoe wil je dat jouw toekomst eruit ziet? En wat heb je ervoor over om die toekomst te realiseren? Samen zorgen we ervoor dat jij de volgende stap zit in jouw vak als hypotheekacceptant.

Bekijk de hypotheek gerelateerde vacatures

Insig

Met een coach uit de omgeving van Nijmegen werk je aan verschillende thema’s en vraagstukken om jouw persoonlijke ontwikkeling naar ene hoger niveau te tillen. Leer beter omgaan met werkstress of leer reële eisen aan jezelf te stellen. Het is belangrijk dat je sterk in je schoenen staat zodat je leert hoe je jouw eigen grenzen goed kunt bewaken. Door te vertrouwen op een coach uit de buurt van Nijmegen krijg je praktische handvaten om sterker in je schoenen te staan en je doelen te behalen.

Kies voor loopbaancoaching en ontdek jouw sterke kanten

Natuurlijk kan het ook zijn dat je op professioneel gebied vast lijkt te lopen. Misschien komen er binnenkort reorganisaties bij jouw bedrijf aan en twijfel je over jouw positie. Maar het kan ook gebeuren dat je zelf onzeker bent over je werktevredenheid. Het zou zomaar mogelijk zijn dat je ergens anders meer uitdaging vindt en jezelf meer ontwikkelt. Dat zijn allemaal zaken die je met loopbaancoaching bij een bureau nabij Nijmegen ontdekt. Naast een reguliere lifecoach vind je hier namelijk ook loopbaancoaches die samen met je gaan kijken naar jouw professionele groei. Met meer dan 25 jaar ervaring is het wellicht prettig om te vertrouwen op de professionals van MD-act uit de buurt van Nijmegen voor loopbaancoaching. Haal jezelf uit het bekende jasje en ontdek wat er nog meer mogelijk is voor jou.

Start jouw traject met een intake

Of je nu langsgaat bij een reguliere coach bij MD-act dicht bij Nijmegen of een traject volgt voor loopbaancoaching, je zult altijd meer te weten komen over jouw kwaliteiten en sterke kanten. Dit maakt je niet alleen een sterker persoon, maar ook een enorme aanwinst voor je huidige of toekomstige werkgever. Neem contact op met de coaches van jouw werkgebied om een intake te plannen en zet de eerste stappen voor jouw nieuwe toekomst.

Insig

Er zijn allerlei redenen om een NLP Practitioner opleiding te gaan volgen. Een NLP Practitioner opleiding is zeer geschikt wanneer je mensen beter wilt leren coachen, begeleiden of aansturen. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en is in principe een methodiek voor training, coaching en communicatieverbetering. Bij NLP staat het brein dan ook centraal. Tijdens de opleiding leer je onbewuste patronen in denken en gedrag te herkennen en ga je op een andere manier kijken en luisteren naar wat mensen doen en zeggen. Dit biedt ontzettend veel inzicht.  

Het volgen van een verkorte NLP Practitioner opleiding

Heb je weinig tijd om een NLP Practitioner opleiding te volgen, omdat je al bezig bent met een andere opleiding of veel aan het werk bent? Geen probleem. Bij RaVisie is het namelijk mogelijk om in slechts één week deze opleiding te volgen. Een groot voordeel is dat je sneller en effectiever leert wanneer je jezelf helemaal onderdompelt in de wereld van NLP. De NLP Practitioner opleiding van RaVisie bestaat uit zeven lesdagen die aan één stuk plaatsvinden met daarnaast nog twee oefendagen. Op deze manier combineer je een NLP Practitioner opleiding eenvoudig met jouw huidige opleiding of werk.

Hoe verloopt een opleiding?

Wanneer je een NLP Practitioner opleiding volgt bij RaVisie, luister je niet urenlang naar een theoretisch verhaal, maar ben je juist veel bezig met oefenen. Er worden dagelijks een aantal onderwerpen behandeld, die je vervolgens direct in praktijk brengt door oefeningen uit te voeren met andere deelnemers. Uiteraard ontvang je een overzichtelijk werkbroek waarin alle NLP lesstof en technieken terug te vinden zijn. Wil je een NLP opleiding volgen bij RaVisie? Bekijk dan de website voor meer informatie, stuur een e-mail of neem telefonisch contact op. Je kunt je onder andere laten informeren over overnachtingsmogelijkheden, eventuele kortingen, fiscale aftrek en dergelijke.  

https://ravisie.nl/

Insig

Voor niveau 2, 3 en 4 is het op het MBO verplicht om centrale examens op het gebied van Nederlands en rekenen te maken. Gaat het om een opleiding van niveau 4? Dan is ook het Engels examen verplicht. Wanneer u deze examens wilt afnemen, is het belangrijk dat u voldoet aan de landelijke regels van het College voor Toetsen en Examens. Wilt u de zorgen omtrent het houden van MBO examens, bijvoorbeeld voor het halen van een VCA diploma uit handen geven? Het kan door een specialist zoals Eureka Examens in te schakelen. Zij zijn dé partner wanneer uw medewerkers bijvoorbeeld een cursus hebben gevolgd en u wilt dat zij digitaal getoetst worden om zo een geldig certificaat te ontvangen. Ook helpen ze u wanneer u zelf een cursus heeft opgesteld en hier een betrouwbaar diploma aan wilt koppelen.

Hulp nodig bij het verkrijgen van een VCA diploma voor uw werknemers?

Als u een bedrijf heeft waar er in een risicovolle situatie wordt gewerkt, is het noodzakelijk dat uw medewerkers in het bezit zijn van een geldig VCA diploma. Wanneer zij dit hebben, verzekeren zij u als werkgever ervan dat zij over de juiste kennis beschikken om op een veilige manier te werken. Daarbij levert het nog meer voordeel voor u op wanneer uw medewerkers een VCA diploma hebben. U laat op deze manier zien dat u een betrouwbare opdrachtnemer bent en dat u weet hoe het zit met de regelgeving in uw sector. Als gevolg, zullen opdrachtgevers eerder met u in zee gaan. En laten we eerlijk zijn, dat is toch waar u het als ondernemer allemaal voor doet?

Schrijf uw medewerkers vandaag nog in om hun VCA diploma te halen!

Zijn enkele van uw medewerkers nog niet in het bezit van het VCA diploma? Dan zijn er verschillende opties. Wanneer het om één of een paar medewerkers gaat, kunnen zij zich het beste inschrijven bij een VCA examenafname in de buurt om individueel het diploma te halen. Gaat het echter om een grote groep medewerkers? Dan kunt u ook groepsgewijs het examen in-company afleggen. Hiermee bespaart u tijd, maakt u het uzelf gemakkelijk en zorgt u er in één keer voor dat al uw medewerkers over dezelfde belangrijke kennis beschikken. Met een in-company training van Eureka Examens bent u weer klaar om vele jaren veilig te werken.

Insig

NIKTA is een vakkundig bedrijf waar u uw VCA examen kunt halen. Dit kunt u op meerdere manieren doen! Kies bijvoorbeeld voor een VCA examen door middel van een open inschrijving. Zo heeft u de mogelijkheid om op 19 locaties het examen te behalen. Als u last heeft van dyslexie of moeite heeft met lezen biedt deze specialist een speciaal voorlees examen aan. U krijgt een koptelefoon op waarbij de vraag zo vaak wordt voorgelezen als u zelf wilt. Als u een organisatie heeft, waarbij u meerdere werknemers wilt voorzien van een VCA examen biedt deze specialist een groepsexamen aan. Dit is geschikt voor groepen vanaf 7 kandidaten en wordt afgenomen op de door u gewenste locatie. Heeft u met spoed een VCA diploma nodig? Tot 50 uur van tevoren kunt u een spoedexamen aanvragen bij dit professionele bedrijf.

Ontvang advies op maat bij een bedrijf waar u ook uw VCA examen kunt halen

U beschikt over een eigen onderneming. Wilt u dat werknemers het VCA examen halen? NIKTA helpt u graag verder. VCA staat voor VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) Checklist Aannemers. In steeds meer branches wordt het verplicht om werknemers op de werkvloer te hebben die een VCA diploma bezitten. Bij de specialist kiest u uit verschillende VCA examens. Indien u twijfelt over welke VCA u nodig heeft, geeft die bedrijf u graag advies op maat. Met het B-VCA (Basisveiligheid) laat u zien dat u de basiskennis bezit van VGM. Als u operationeel leidinggevende bij een aannemer bent is het verstandig om het VOL-VCA diploma te behalen. En VIL-VCU is verplicht als u bijvoorbeeld intercedent of leidinggevende bent van een uitzendbureau. Neem contact op met NIKTA en bespreek uw situatie.

Haal uw VCA examen bij een specialist en profiteer van vele voordelen

Haal uw VCA examen bij een professioneel bedrijf. U profiteert altijd van de persoonlijke service van NIKTA. Op de website downloadt u gratis een proefexamen. Zo weet u zeker dat u alle kennis bezit voor het echte examen. NIKTA stuurt u gratis een sms als bevestiging en ter herinnering voor het VCA examen. Deze specialist werkt met laptops, dit betekent dat u direct na het examen de (voorlopige) uitslag al te zien krijgt. Is de uitslag positief? U krijgt de volgende werkdag het diploma en het pasje al thuisgestuurd. Daarnaast staat u de volgende werkdag voor 12:00 uur als geslaagde kandidaat in het Centraal Diploma Register.

Insig

Het College voor Toetsen en Examens (CvTE) heeft diverse regels opgesteld voor mbo examens. Alle scholen in heel Nederland moeten zich hieraan houden. Maar wat zijn die regels precies? Op het mbo is het verplicht om bij opleidingen van niveau 2, 3 en 4 verschillende centrale examens te maken. Zo maken alle leerlingen verplicht het centraal examen ‘Nederlands’ en het centraal examen ‘Rekenen’. Voor niveau 4 is ook het centraal examen ‘Engels’ verplicht. Maar ook voor de manier van afnemen van examens zijn regels opgesteld. Wilt u hier als school op een goede manier aan voldoen? Dan kunt u de hulp van een onafhankelijk examencentrum als Eureka Examens goed gebruiken.

Minder druk op uw organisatie door het afnemen van mbo examens over te laten aan een specialist

Er zijn diverse momenten waarop er toetsen worden gegeven op een school. De afnameperiodes kunnen verschillen per school. Echter, de afnameperiode van het centraal examen staat landelijk vast. Dit kan uw school een behoorlijke druk opleggen, met name op de organisatie van uw examinering. Gelukkig kunt u de hulp van een onafhankelijk examencentrum als Eureka Examens inschakelen. Zij helpen u de mbo examens zonder problemen af te nemen. De specialist heeft een landelijk dekkend netwerk van examenlocaties en beschikt over voldoende surveillanten. Betrouwbaarheid staat bij hen altijd voorop. Capaciteitsdruk bij het afnemen van uw mbo examens is dus zo opgelost.

Geef de examinering van mbo examens uit handen aan een specialist

Staan de mbo examens binnenkort weer voor de deur? Dan dient u met een aantal zaken rekening te houden. Het College voor Toetsen en Examens (CvTE) heeft ongelofelijk veel regels opgesteld, waar iedere school zich aan moet houden. Merkt u dat de regels nog niet helemaal duidelijk voor u zijn? Maar wilt u hier wel goed aan voldoen? Zodat examens goed en op een geldige manier worden afgenomen? Dan kan het slim zijn om de examinering van mbo examens uit handen te geven aan een specialist. U profiteert altijd van een betrouwbare examinering door Eureka Examens. Onafhankelijk examencentrum Eureka Examens helpt u de examens volgens alle regels af te nemen. Kwaliteit en betrouwbaarheid, daar draait het om.

Insig

Wanneer u als organisatie op zoek bent naar personeel wilt u natuurlijk dat dit personeel over de juiste kwaliteiten beschikt. Ook wanneer u binnen de organisatie uw personeel wil laten groeien of laten doorstromen en wil toetsen wat de juiste loopbaanpaden zijn, of zelfs voor het in kaart brengen van een in de toekomst te behalen niveau gebaseerd op de capaciteiten van uw personeel, kan dit worden getoetst aan de hand van een assessmentgesprek. Zo’n dergelijk gesprek kan worden afgenomen door een assessmentbureau, dit scheelt niet alleen veel tijd maar tevens zorgt dit bureau er voor dat u het juiste personeel binnen uw organisatie hebt werken.

 Via de website loopbaannederland.nl kunt u gratis en vrijblijvend offertes aanvragen van de drie meest passende assessmentbureaus voor elke specifieke situatie. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met de wettelijke kwaliteitseisen en de voor u mogelijke kostenbesparing. Tevens kan deze website veel voor u betekenen op het gebied van arbodiensten. Met een groeiende arbeidsmarkt en daarbij stijgende concurrentie, is het van belang dat bedrijven hun hoofd boven water kunnen houden. Hierbij is het personeel een essentieel onderdeel van vrijwel elke organisatie. Ook wegens de opkomende populariteit van flexwerkers is het van belang dat de kwaliteit van uw personeel maximaal benut wordt. Een arbodienstverlener ondersteunt en adviseert u hierbij op het gebied van werk en gezondheid. Hierbij valt te denken aan ondersteuning en advies bij arbeidsomstandigheden, ziekteverzuim en een professioneel arbobeleid. Loopbaannederland.nl selecteert uit zijn grote landelijke netwerk van deskundige arbodiensten de meest geschikte arbodiensten bij uw situatie. Deze organisatie is met zijn gerenommeerde keurmerken en groeiende netwerk van meer dan 1000 aangesloten bedrijven & professionals een ideale hulp voor uw situatie. Inmiddels gingen namelijk meer dan 3000 bedrijven u al voor! Neem gerust een kijkje tussen het brede scala van aangeboden diensten op de website om te kijken wat dit bedrijf voor uw organisatie kan betekenen.

http://www.loopbaannederland.nl/